Ν. ΜΑΛΑΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

«Είστε υπεύθυνοι για το κλείσιμο του Δασονομείου Τυρνάβου»

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2014 11:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:27

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Στη νέα Δημοτική Αρχή Τύρναβου επιρρίπτει ευθύνες ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Νίκος Μαλάκος για το κλείσιμο του Δασονομείου και με δήλωσή του χθες στην «Ε» τονίζει ότι: «πριν καλά καλά αναλάβει τα καθήκοντά της η σημερινή Δημοτική Αρχή, διαπιστώνουμε με μεγάλη μας λύπη την έκδοση μιας απόφασης ερήμην της και δίχως να καταλάβει τι συνέβη. Η απόφαση κλεισίματος του Δασονομείου Τυρνάβου, μιας πολύτιμης υπηρεσίας για τη διαφύλαξη τόσο του δασικού μας πλούτου του Δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής όσο και για την προστασία της δημόσιας περιουσίας από καταπατητές και εκμεταλλευτές τις (όπως το πρόσφατο παράδειγμα ξένων επιχειρηματιών που εποφθαλμιούσαν τα δημόσια και δημοτικά βοσκοτόπια με σκοπό να εγκαταστήσουν μονάδες φωτοβολταϊκών πάρκων σε βάρος των κτηνοτρόφων) αποτελεί πραγματικό κόλαφο για την ανάπτυξη της υπαίθρου και ένα ακόμη ράπισμα στην προσπάθεια του αγροτοκτηνοτροφικού πληθυσμού να αναπτυχθεί, με γνώμονα την προστασία του δασικού και φυσικού μας περιβάλλοντος. Ανήμπορη η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν διαισθάνθηκε τις αποφάσεις κάποιων ερήμην της, αφήνοντας ουσιαστικά ανεξέλεγκτους τους λαθροϋλοτόμους και τους καταπατητές να αλωνίζουν στα δημοτικά και τα δημόσια δάση».

Και ο κ. Μαλάκος συνεχίζει: «Ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο αντιδρούμε σθεναρά σε αυτές τις ερήμην αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας αλλά και στην πλήρη αδράνεια της σημερινής Δημοτικής Αρχής, που μοναδικό τους σκοπό έχουν την ερήμωση της υπαίθρου, διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στο κλείσιμο του Δασονομείου Τυρνάβου και καλούμε την Δημοτική Αρχή, μαζί με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να παραστούμε, εάν κριθεί απαραίτητο στον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με σκοπό να αποτρέψουμε το κλείσιμο του Δασονομείου Τυρνάβου.

 Θυμίζουμε στη σημερινή Δημοτική Αρχή ότι τα προηγούμενα κλεισίματα της ΔΟΥ Τυρνάβου και του παραρτήματος του ΙΚΑ Τυρνάβου, ύστερα από τη σθεναρή αντίσταση της δικής μας Δημοτικής Αρχής, αντιμετωπίστηκαν με την, πρώτη ανά το Πανελλήνιο, ίδρυση Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Κ.Ε.Φ.) στην πόλη μας και τη δημιουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων, με έξοδα συντήρησης του Δήμου μας, μιας και μοναδικός σκοπός και γνώμονας είναι η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας και η προστασία του δασικού μας πλούτου και της δημόσιας περιουσίας».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass