Πλούσια η νεανική δράση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΜΕ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2022 15:13

Συναντήσεις με τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απ. Καλογιάννη και την επικεφαλής

της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων, Ρένα Καραλαριώτου, πραγματοποίησε το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων. Ειδικότερα:

ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
Οι νέοι ενημέρωσαν τον κ. Καλογιάννη για τις δράσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και την πορεία του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επίσης παρουσίασαν την έως τώρα προετοιμασία για το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και προσκάλεσαν τον κ. Καλογιάννη να κηρύξει την έναρξη του Φεστιβάλ. Ο ίδιος με τη σειρά του εξέφρασε τη συμπαράσταση και τον ενθουσιασμό του προς το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας, τη στήριξή του συνολικά στις δράσεις του, δηλώνοντας πως θα είναι δίπλα στους νέους σε ό,τι και αν χρειαστούν.

ΜΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ
Στη συνάντησή του το Προεδρείο με τη Ρένα Καραλαριώτου αναφέρθηκε επίσης στη δράση του και στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το 2ο Φεστιβάλ Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης που διοργανώνεται στις 30/6 έως τις 2/7. Τα μέλη συζήτησαν με την κα Καραλαριώτου τους προβληματισμούς τους και τα επόμενα σχέδιά τους για το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας και δέχτηκαν και εκείνοι με τη σειρά τους τις συμβουλές και τις προτάσεις από εκείνη. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κα Μυσιρλή Φωτεινή, ο αντιπρόεδρος κος Χατιλάρης Παύλος και η εκπρόσωπος Τύπου κα Σιέρρα Δήμητρα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass