Εδειχνε σε φίλους γυμνές φωτογραφίες της πρώην του

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 38ΧΡΟΝΟΣ, ΕΝΩ ΔΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ 19ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2022 20:22

Στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο θα κληθεί αύριο Δευτέρα να δώσει εξηγήσεις ένας 38χρονος Τρικαλινός που συνελήφθη κατηγορούμενος για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Ο 38χρονος κατηγορείται πως επέδειξε σε τρίτους, γυμνές φωτογραφίες της 19χρονης πρώην φίλης του.
Η οποία, όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, κακώς εμπιστεύθηκε τον 38χρονο και του διέθεσε γυμνές φωτογραφίες της, την περίοδο της σχέσης τους, ενώ προχθές, εν αγνοία της πρώην, επέδειξε φωτογραφίες της σε τρίτους, με το πρώην ζευγάρι να καταλήγει στα δικαστήρια.
Της σύλληψης του 38χρονου προηγήθηκε ωστόσο ένας καβγάς στο περιθώριο του Φεστιβάλ του Πηνειού. Εκεί όπου φαίνεται ότι ο Τρικαλινός δείχνοντας σε άλλους τις φωτογραφίες της πρώην του έγινε αντιληπτός από γνωστούς της 19χρονης με αποτέλεσμα να δεχτεί, μεταξύ άλλων, επίθεση από πατέρα φίλης, να του προκαλέσουν σωματικές βλάβες και να ακολουθήσουν συλλήψεις.


Με την υπόθεση, χωρίς να αλλάζει κάτι επί της ουσίας, να διαχωρίζεται ως προς τα γεγονότα και τα αδικήματα αφού οι συλληφθέντες για την επίθεση στον 38χρονο αφέθηκαν ελεύθεροι σε αντίθεση με τον 38χρονο που οδηγήθηκε στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, για να αφεθεί ελεύθερος λαμβάνοντας προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.
ΕΔΕΙΧΝΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η περίπτωση της 19χρονης Λαρισαίας αποτελεί μια ακόμη από τις αναρίθμητες υποθέσεις όπου πρώην ζευγάρια καταλήγουν στην αστυνομία και στα δικαστήρια, με αφορμή οπτικοακουστικό υλικό που για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν, έχει ληφθεί την περίοδο της σχέσης και διατηρείται, συνήθως, στα κινητά τους τηλέφωνα. Μόνο που, όπως απείρως έχει αποδειχθεί, με τη λήξη της σχέσης το υλικό αξιοποιείται για άλλους λόγους, που ελέγχονται ποινικά.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο 38χρονος που κατά τα καταγγελλόμενα φέρεται να απέκρυψε την αληθινή του ηλικία δηλώνοντας νεότερος, διέθετε στο κινητό του τηλέφωνο γυμνές φωτογραφίες που του απέστειλε η 19χρονη με τη συναίνεσή της την περίοδο που είχαν σχέση. Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ωστόσο και στο περιθώριο του Φεστιβάλ Πηνειού ο 38χρονος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία, επέδειξε σε τρίτους τις γυμνές φωτογραφίες της 19χρονης χωρίς φυσικά τη συναίνεσή της.
ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΠΑΤΕΡΑΣ
Για κακή του τύχη ωστόσο η απόφασή του να επιδείξει τις φωτογραφίες έγινε αντιληπτή από φίλους της 19χρονης, με τον 42χρονο πατέρα άλλου κοριτσιού -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- να επιτίθεται στον 38χρονο και να του προκαλεί σωματικές βλάβες. Φραστικά του επιτέθηκαν επίσης και άλλες τρεις γυναίκες, με τον 38χρονο περασμένα μεσάνυχτα να καταφεύγει στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, υποβάλλοντας μήνυση.
Με αποτέλεσμα να συλληφθούν ο 42χρονος πατέρας και δύο γυναίκες, 47 και 39 ετών, που επιτέθηκαν φραστικά στον 38χρονο.
Οι τρεις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή σε αντίθεση με τον 38χρονο που κρατήθηκε και προχθές το μεσημέρι, κατηγορούμενος για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, οδηγήθηκε ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου.
Δικαστήριο από το οποίο ζήτησε αναβολή μέχρι αύριο Δευτέρα προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του, ενώ αφέθηκε ελεύθερος.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass