Ο Ιωάννης Τσούλης νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2022 21:30
Στη φωτογραφία (δεξιά) ο νέος πρόεδρος Ιωάννης Τσούλης, με τον απερχόμενο Γιώργο Πιτσάβα (αριστερά) Στη φωτογραφία (δεξιά) ο νέος πρόεδρος Ιωάννης Τσούλης, με τον απερχόμενο Γιώργο Πιτσάβα (αριστερά)

Μετά από δύο θητείες στην ηγεσία του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων, ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Πιτσάβας “παρέδωσε το τιμόνι” του επιχειρηματικού συλλόγου στον Ιωάννη Τσούλη, ο οποίος αναδείχθηκε νέος πρόεδρος μετά από εκλογές και αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν.


Ο νέος πρόεδρος Ιωάννης Τσούλης διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση ανθοπωλείου στην πόλη των Φαρσάλων, ενώ συμμετείχε και στο απερχόμενο Δ.Σ. από τη θέση του Γενικού Γραμματέα. Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Πιτσάβας θα συνεχίσει να προσφέρει στην επιχειρηματικότητα από τη θέση του αναπλ. γενικού γραμματέα στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας. Από το παλιό συμβούλιο συνεχίζουν στο νέο ο Θεόδωρος Χατζημήτρος και η Γεωργία Μπελιώκα.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τριετή θητεία, αναλυτικά οι ρόλοι έχουν ως εξής:
Τσούλης Ιωάννης (Πρόεδρος)
Χατζημήτρος Θεόδωρος (Αντιπρόεδρος)
Μπελιώκα Γεωργία (Ταμίας)
Παπαποστόλου Σωτηρία (Γεν. Γραμματέας)
Καλουζάκης Χρήστος (αν. Γενικός Γραμματέας)
Μαγνήσαλης Αθανάσιος (Μέλος)
Τσιμπούκα Νικολέτα (Μέλος).
Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στην “Ε”: Γιώργος Πιτσάβας (απερχόμενος πρόεδρος): «Ένας κύκλος έντεκα ετών -τα έξι τελευταία ως πρόεδρος- γεμάτα πολλή δουλειά, αγάπη, αφοσίωση, ευσυνειδησία, δυσκολίες, αλλά και πολλές επιτυχίες έκλεισε.
Στα μέλη των συμβουλίων που είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί τους τα τελευταία έξι χρόνια, οφείλω να τους αναγνωρίσω ότι στάθηκαν δίπλα μου, ώστε να ανταποκριθώ με συνέπεια στον ρόλο του προέδρου και να συμβάλω με θετικό τρόπο στο δύσκολο έργο, προωθώντας και προβάλλοντας τις σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις του συλλόγου μας. Φυσικά θα ήταν παράλειψή μου, να μην ευχαριστήσω και όλα τα μέλη του συλλόγου για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία που μου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια και τους ζητώ να στηρίζουν τις προσπάθειες του προέδρου και της νέας διοίκησης σε δύσκολη περίοδο.
Στο νέο συμβούλιο, θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχές μου για καλή δύναμη, υγεία και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες, αλλά και για τη συνέχιση της συνεργασίας μας, αφού παραμένω μάχιμος για την επιχειρηματικότητα από τη θέση του αναπληρωτή γενικού γραμματέα στην Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας».
Ιωάννης Τσούλης (νέος πρόεδρος): «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους - μέλη που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία της 7ης Ιουλίου.
Με μεγάλη ευθύνη και τιμή αναλαμβάνω ως πρόεδρος του νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων και ελπίζω να φανώ αντάξιος συνεχιστής του απερχόμενου προέδρου κ. Γεωργίου Πιτσάβα που ολοκλήρωσε το έργο του, με δύο επιτυχημένες θητείες και παράλληλα να τον ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε.
Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο νέο και ανανεωμένο Δ.Σ. και με καλή διάθεση θα πορευτούμε και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε αρκετά πράγματα για τις επιχειρήσεις και τα μέλη μας».

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass