Ξεκινά η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ 450 ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2022 16:30

Ξεκινά την Τετάρτη 17 Αυγούστου η Γ’ Κατασκηνωτική Περίοδος του προγράμματος ‘’Κατασκήνωση στην πόλη’’ η οποία θα διαρκέσει ως την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και θα υλοποιηθεί στα εξής σχολεία: 4ο Δημοτικό, 5ο Δημοτικό, 14ο Δημοτικό, 19ο Δημοτικό, και 25ο Δημοτικό, του Δήμου Λάρισας.


Το πρόγραμμα “Κατασκήνωση στην Πόλη” εντάσσεται στο πλαίσιο της “Λάρισα Πόλη που Μαθαίνει” αλλά και στο σχέδιο υποστήριξης της υποψηφιότητας της Λάρισας ως “Πόλη Φιλική προς τα Παιδιά” της UNICEF.
Στην επιτυχία του προγράμματος που για φέτος δήλωσαν συμμετοχή 1.700 παιδιά συμβάλλουν οι έμπειροι παιδαγωγοί της Διεύθυνσης Παιδείας, καθώς και οι συνεργαζόμενες υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, με φορείς της πόλης.
Στη Γ’ Περίοδο του προγράμματος συμμετέχουν 450 παιδιά τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλήθος δραστηριοτήτων που συνδυάζουν μάθηση και ψυχαγωγία, όπως η δράση προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου “Παίζουμε Δημοτικό Συμβούλιο;” αθλητικές δραστηριότητες, μαθήματα Αστρονομίας, εκπαίδευση στην Κυκλοφοριακή Αγωγή, δράσεις για το περιβάλλον και την ανακύκλωση, γνωριμία με την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου κ.α.  
Στην τρίτη περίοδο θα προστεθεί μια ακόμη πρωτότυπη τριήμερη δράση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, στο πλαίσιο μιας ακόμα συνεργασίας του Δήμου Λαρισαίων με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και του ενταξιακού Προγράμματος «Ήλιος» (HELIOS), το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass