Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2022 15:31

Δωρεάν μαστογραφία στο 404 ΓΣΝ Λάρισας
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ) στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και προσφοράς στα μέλη της, προγραμμάτισε για την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου τη διεξαγωγή δωρεάν μαγνητικής μαστογραφίας για τις γυναίκες μέλη των οικογενειών τους,

ηλικίας άνω των 40 ετών. Συμπαραστάτης στην πρωτοβουλία της Ένωσης, θα αποτελέσει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, υποστηρίζοντας την εν λόγω δράση με την Εξωτερική Κινητή Μονάδα Μαστογράφου που διαθέτει, ενώ ως μέρος διεξαγωγής, καθορίστηκε κατόπιν συνεργασίας με τη Διοίκηση της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ, ο προαύλειος χώρος του 404 ΓΣΝ Λάρισας. Όσες γυναίκες- μέλη οικογενείας της ΕΣΠΕΛ επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την προαναφερθείσα εξέταση, να αποστείλουν σχετικό αίτημα στο email: espelarisas@gmail.com, προκειμένου να ρυθμιστεί το ραντεβού τους, αφού προηγουμένως λάβουν γνώση για τις ειδικές προϋποθέσεις μαστογραφικού ελέγχου που θα πρέπει να πληρούν. Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση που υπάρξει αυξημένη επιθυμία συμμετοχής, θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση για την επιλογή – προγραμματισμό των ραντεβού.

 

Εργατικό ατύχημα στη Λάρισα
Άμεσα μέτρα προστασίας για την υγεία και τη ζωή των εργαζομένων, ζητά με ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, με αφορμή εργατικό ατύχημα, που έγινε σε επιχείρηση της Λάρισας το Σάββατο 27 Αυγούστου. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δύο εργάτες υπέστησαν εγκαύματα στο κεφάλι και στα χέρια. Μια ημέρα μετά, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του ΕΚΛ, «μεικτό κλιμάκιο της Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας και της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, πραγματοποίησαν έλεγχο στον χώρο του εργοστασίου για να διερευνηθούν τα πραγματικά αίτια του ατυχήματος.
Αυτό που διαπιστώθηκε ήταν ότι και για το συγκεκριμένο εργατικό ατύχημα δεν έφταιγε η κακιά η ώρα, αλλά η απουσία στοιχειωδών μέτρων ασφαλείας και προστασίας των εργαζομένων. Χαρακτηριστικό είναι ότι την ώρα του ατυχήματος δεν υπήρχε μηχανικός βάρδιας. Συγχρόνως δεν υπήρχαν αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στους εργαζόμενους και τα ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας) ήταν ανύπαρκτα».

 

Συνέλευση Σκαμνιωτών στον Αμπελώνα

Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. σε αίθουσα του Δημαρχείου Αμπελώνα πραγματοποιούν τα μέλη του Συλλόγου των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών «Ο Όλυμπος». Τα θέματα της συνέλευσης είναι:
* Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
* Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα. Σε περίπτωση μη απαρτίας, σύμφωνα με το καταστατικό λειτουργίας του Συλλόγου, η διαδικασία θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass