Γιόρτασαν με συγκέντρωση 60 χρόνια γάμου!

Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2022 19:31
Δισέγγονα, εγγόνια, παιδιά, γαμπροί και νύφες  γιόρτασαν τα 60 χρόνια γάμου του Γιώργου και της Ελένης Δισέγγονα, εγγόνια, παιδιά, γαμπροί και νύφες γιόρτασαν τα 60 χρόνια γάμου του Γιώργου και της Ελένης

Δισέγγονα, εγγόνια, παιδιά, γαμπροί και νύφες. Τι κι αν η ...συγκέντρωση περιλάμβανε τα δεκάδες μέλη της οικογένειας του Γεώργιου και της Ελένης Νταφούλη, η αγκαλιά των δύο προπατόρων της οικογένειας ήταν τόσο μεγάλη που τους χώρεσε με ευκολία όλους. Όπως έκανε τόσα χρόνια δηλαδή. Ο Γεώργιος και η Ελένη Νταφούλη, δύο ενενηντάχρονοι ...νέοι, γιόρτασαν τα 60 χρόνια έγγαμου βίου με τα περισσότερα μέλη της οικογένειας να είναι παρόντα (ανειλημμένες υποχρεώσεις κράτησαν μακριά ορισμένα μέλη). Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο εξοχικό τους σε παραθαλάσσιο οικισμό, με την κ. Ελένη σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα και αναπολώντας στιγμές της ζωής να λέει στην οικογένεια «κοιτάξτε παιδιά, ποιος θα το φανταζόταν πως πριν από 60 χρόνια, εγώ, ένα μοναχοπαίδι, το μόνο παιδί στην οικογένειά μου, σήμερα, μετά από 60 χρόνια γάμου, θα απολάμβανα μια τόσο μεγάλη οικογένεια, αποτελούμενη από τρία υπέροχα παιδιά (με τους και τις συζύγους τους), 14 εγγόνια και 5 δισέγγονα.
Με τη σειρά του ο κ. Γιώργος ευχόταν στα μέλη της οικογένειας «να ζήσετε και να απολαύσετε κι εσείς ανάλογες στιγμές αγάπης, η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω, χέρι-χέρι να πορευθείτε και να αντιμετωπίσετε τις όποιες δυσκολίες. Τρία πράγματα χρειάζονται μόνο: αγάπη, αγάπη κι αγάπη! Σήμερα που ο θεσμός της οικογενείας πολεμείται πανταχόθεν, εσείς οφείλετε να κλείσετε τα αυτιά σας στις διάφορες σειρήνες της νέας αυτής εποχής και να ακολουθήσετε τα σίγουρα και επιτυχημένα βήματα των παλαιότερων».
Φυσικά η οικογενειακή αυτή συγκέντρωση περιελάμβανε και τα ανάλογα εδέσματα-σούβλες, με την επίβλεψη και την παραδοσιακή συνταγή του κου Γιώργου, αλλά και πολλά γλυκά που επιμελήθηκαν τα παιδιά.
Θ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass