Να μην κλείσει το Δασονομείο Τύρναβου ζητά ο κ. Σαρχώσης

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2014 0:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:39

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ ( Γραφείο «Ε»)
Συνεχίζονται οι προσπάθειες του δημάρχου Τύρναβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση για να μην μπει λουκέτο και στο Δασονομείο Τύρναβου. Στοο πλαίσιο αυτό ο δήμαρχος Τύρναβου συνοδευμένος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Τσιόπα επισκέφθηκαν σήμερα στο Δασαρχείο τον δασάρχη Λάρισας  κ. Αστέριο Γκάτσικο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι κ. Σαρχώσης και Τσιόπας  για μια ακόμη φορά εξέφρασαν την έντονη ενόχληση της δημοτικής αρχής, για τις αλλαγές στην υπηρεσία, για τις οποίες η δημοτική αρχή ενημερώθηκε εξωδίκως, ζήτησε να επανέλθει η υπάλληλος στη θέση της για να εξυπηρετεί τους κατοίκους του δήμου, ώστε να μη χρειάζεται να επισκέπτονται τη Λάρισα, ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτο να ενεργεί ο δασάρχης με προφορικές και όχι γραπτές οδηγίες ανωτέρων του.

Μάλιστα, σύμφωνα με κύκλους της δημοτικής αρχής Τύρναβου, επειδή διαπίστωσε απροθυμία συνεργασίας από την πλευρά του Δασάρχη για την αντιμετώπιση του προβλήματος, ο κ. Σαρχώσης εντός των επομένων ημερών αναμένεται να επισκεφθεί για το ίδιο θέμα την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  ο δασάρχης τόνισε  στον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Τύρναβου  ότι  το Δασονομείο παραμένει ως δομή αλλά θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της περιοχής ευθύνης του, με την ίδια υπάλληλο, από τη Λάρισα και όχι από τον Τύρναβο, όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass