Προσπάθησε να περάσει τα σύνορα ο σύντροφος της δολοφονηθείσας

*ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΜΕΘΟΡΙΟ ΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ *ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΗ Η 35ΧΡΟΝΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2022 15:05

Την αρχική εκτίμηση ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία επιβεβαίωσε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 35χρονης Λαρισαίας, που βρέθηκε δολοφονημένη σε υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Παπαναστασίου 117 Β’ στο κέντρο της Λάρισας.

Η ολοκλήρωση της νεκροψίας – νεκροτομής, που διενήργησε χθες ο ιατροδικαστής Χρ. Κραβαρίτης, επιβεβαίωσε την αρχική εκτίμησή του πως ο θάνατος της 35χρονης επήλθε ακαριαία μετά από χτύπημα από «θλον και αμβλύ όργανο» που προκάλεσε «συντριπτικό κάταγμα κεφαλής», για να προσδιορίσει μάλιστα την ημερομηνία θανάτου «προ εβδομάδος», με δεδομένο μάλιστα ότι η 35χρονη βρέθηκε σε κατάσταση σήψης.
Ημερομηνία που «συμβαδίζει» ημερολογιακά με την αποτυχημένη απόπειρα διαφυγής στο εξωτερικό που έκανε στις 3 Σεπτεμβρίου ο 27χρονος σύντροφος της 35χρονης, ο οποίος και αναζητείται ως ύποπτος από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας που ερευνά την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 27χρονος υπήκοος Πακιστάν συνελήφθη στις 3 Σεπτεμβρίου στα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία στην προσπάθειά του να διαφύγει λαθραία από την Ελλάδα, αλλά επειδή είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα με αφορμή άλλα αδικήματα, κρατήθηκε προσωρινά και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού δεν ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του. Υπενθυμίζεται πως η 35χρονη βρέθηκε προχθές το μεσημέρι δολοφονημένη έχοντας δεχτεί ένα θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι, πιθανότατα από μεταλλικό αντικείμενο, και τυλιγμένη με πάπλωμα, αφού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο δολοφόνος θέλησε να «κερδίσει χρόνο» για τη διαφυγή του. Ο θάνατος της 35χρονης αρχικά αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια, αλλά με την εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή Χρήστο Κραβαρίτη προέκυψε εγκληματική ενέργεια, όπως επιβεβαίωσε και η χθεσινή νεκροψία - νεκροτομή.  Σημειώνεται επίσης ότι οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο διαμέρισμα έμειναν έκπληκτοι με τις άθλιες συνθήκες στις οποίες διαβιούσε η 35χρονη και ο 27χρονος σύντροφός της, αφού το υπόγειο διαμέρισμα έδειχνε εγκαταλειμμένο, με αποτέλεσμα να μην πληρούνται βασικοί κανόνες υγιεινής.
Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, κατασχέθηκαν μεταλλικά αντικείμενα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό ο 27χρονου συντρόφου της 35χρονης, η οποία ήταν γνώριμη στις διωκτικές αρχές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass