Να επανέλθουν οι ονομασίες δρόμων στο Καστρί Λουτρό

ΖΗΤΑ Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2022 16:30

Υπόμνημα με τα προβλήματα στο Καστρί Λουτρό έστειλε στον δήμαρχο Τεμπών, Γιώργο Μανώλη και τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αιγάνης ο τοπικός Εξωραϊστικός Σύλλογος.

Όπως αναφέρεται στο υπόμνημα: «Επαναφορά των αρχικών ονομασιών του δρόμου εσόδου και εξόδου (Λαρίσης), καθώς και των κάθετων επαυτού δρόμων, λόγω εσφαλμένης εφαρμογής της απόφασης του τότε Δήμου Κάτω Ολύμπου, με αριθμό, 145/21-9-2010, με νέα οριοθέτηση των δύο οικισμών. Ζητούμε να επανέλθουν οι αρχικές ονομασίες του δρόμου Λαρίσης από τον περιφερικό δρόμο έως τον κύκλο της διασταύρωσης με τα Μεσάγγαλα που σήμερα ονομάζεται Μακεδονίας, καθώς και των κάθετων δρόμων κατά μήκος του ανωτέρου δρόμου. Εσφαλμένα έγινε η αλλαγή των ονομασιών, διότι ανήκουν διοικητικά στον οικισμό Καστρί-Λουτρό και όχι στα Μεσάγγαλα. Η ανωτέρω απόφαση αναφερόταν στις ονοματοθεσίες των Μεσαγγάλων. Ελπίζουμε να κατανοήσετε το δίκαιο αίτημά μας και να αποκτήσει ξανά τον μοναδικό κεντρικό δρόμο εισόδου και εξόδου προς τον αυτοκινητόδρομο της ΠΑΘΕ και ζητούμε την τοποθέτηση των αρχικών ονομασιών. Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω σας αποστέλλουμε: α) Αντίγραφο της απόφασης και β) Σχεδιάγραμμα με τις αρχικές και τις σημερινές λανθασμένες ονομασίες. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρόβλημα των κουνουπιών που επιδεινώνεται, παρόλο που μπορεί το πρόγραμμα μυοκτονίας να συνεχίζεται κανονικά, σε αυτοψία που κάναμε από την πλευρά των Νέων Πόρων μέχρι την ποταμολίμνη υπάρχει εγκατάλειψη του ιχθυοτροφικού πάρκου που σήμερα είναι έλος, αλλά κυρίως είναι μη προσβάσιμο με μπάρες και σιδερόφρακτες κατασκευές πάνω στον αγροτικό δρόμο, με άμεση συνέπεια να είναι αδύνατη η καταπολέμηση των κουνουπιών σε όλο το εύρος. Πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνουν προσπάθειες και πιέσεις οπού χρειάζεται για να λυθεί το ενοχλητικό για τους κάτοικους πρόβλημα. Ζητάμε τη στήριξή σας στις προσπάθειες του νέου Δ.Σ. Συλλόγου για καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του οικισμού, θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία μας, ώστε με κοινές προσπάθειες να αναδείξουμε αυτήν την όμορφη περιοχή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass