Κόρες κατήγγειλαν τη μητέρα τους στην ΕΛ.ΑΣ.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΙΛΗΣΑΝ - ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2022 21:25

Ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας βρέθηκε κατηγορούμενη χθες το μεσημέρι μία 53χρονη μητέρα, αφού μια -μάλλον συνηθισμένη- φραστική αντιπαράθεση με τις κόρες της -από τις καθημερινές άλλωστε μεταξύ γονέων και παιδιών-, που θα μπορούσε

ενδεχομένως να επιλυθεί σε ενδοοικογενειακό επίπεδο, τελικά προσέλαβε άλλες διαστάσεις.
Έτσι, η απόφαση, μάλλον της στιγμής, που έλαβε η μητέρα να κλειδώσει έστω και για λίγο τις δύο κόρες της στην αποθήκη της ταράτσας, προς… συμμόρφωση επειδή της αντιμίλησαν ή επειδή δεν υπάκουσαν στην παραίνεσή της, είχε ως αποτέλεσμα τα δύο κορίτσια να καταγγείλουν τη μητέρα τους στην αστυνομία και, δηλώνοντας ότι επιθυμούν την ποινική της δίωξη, η 53χρονη συνελήφθη τελικά και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.
Η μητέρα -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- αρνείται την κατηγορία, ωστόσο από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας της απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης κατακράτησης, ενώ μετά τα όσα ανέφεραν οι αδελφές διατάχθηκε από την Εισαγγελία επίσης η διερεύνηση πράξεων ενδοοικογενειακής βίας.
Η φραστική αντιπαράθεση της 53χρονης μητέρας με τις δύο κόρες της, 24 και 18 ετών αντίστοιχα, προκλήθηκε προχθές το απόγευμα στο σπίτι τους στη Λάρισα και όταν τα δύο κορίτσια -σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία- αρνήθηκαν να εξηγήσουν στη μητέρα τους τι γύρευαν στην αποθήκη που βρίσκεται στην ταράτσα του σπιτιού τους, ενώ στη συνέχεια φαίνεται πως δεν υπάκουσαν και στην παραίνεση της μητέρας τους να βγούνε από την αποθήκη.
Τότε η «αυστηρή» μητέρα αντιδρώντας στις «ανυπάκουες» κόρες, τις κλείδωσε στην αποθήκη για διάστημα περίπου μισής ώρας. Με τον πατέρα τους αντιλαμβανόμενο τις έντονες διαμαρτυρίες των κοριτσιών, να ξεκλειδώνει την πόρτα της αποθήκης και να απελευθερώνει τις κόρες του.
Τα δύο κορίτσια κατήγγειλαν το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ. με αστυνομικούς του Τμήματος Λάρισας να συλλαμβάνουν, προχθές βράδυ, την 53χρονη μητέρα. Έτσι, χθες το μεσημέρι, οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών, η οποία άσκησε δίωξη σε βάρος της με την κατηγορία της παράνομης κατακράτησης και παραπέμφηκε στο Αυτόφωρο, ενώ με βάση τα όσα ανέφεραν οι αδελφές θα διερευνηθούν πράξεις ενδοοικογενειακής βίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», η μητέρα αρνείται την κατηγορία σημειώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση «να κάνει κακό στα παιδιά της» και πως, αντιδρώντας στην άρνησή τους, τα κλείδωσε στην αποθήκη «για 5 λεπτά» και ότι «αμέσως ανέβηκε ο σύζυγος» και τις άνοιξε την πόρτα.
Η 53χρονη θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να δώσει εξηγήσεις για την πράξη της ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου, αφού χθες ζήτησε και έλαβε αναβολή και στο μεταξύ αφέθηκε ελεύθερη.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass