Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2022 15:46

Σύσκεψη Αμβυκούχων αμπελοκαλλιεργητών Τυρνάβου
ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Αμβυκούχων Αμπελοκαλλιεργητών Δήμου Τυρνάβου μεθαύριο Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο θέατρο «Μαξίμ» και καλεί όλους τους αμπελουργούς να παρευρεθούν για να ενημερωθούν αναλυτικά από τη νομική σύμβουλο του

Συλλόγου κ. Πηνελόπη Ταμπακοπούλου για τις αλλαγές που φέρνει η νέα νομοθεσία και η εγκύκλιος που τη συνοδεύει, σχετικά με τη νέα αποστακτική περίοδο των διήμερων αμπελουργών.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και ενημέρωση από τον πρόεδρο του Συλλόγου Αμβυκούχων κ. Αντώνη Τσικριτσή για τις δράσεις του Συλλόγου Αμβυκούχων έως τώρα και θα υπάρξει σχεδιασμός των νέων δράσεων. Επίσης, παρέμβαση θα γίνει και από εκπρόσωπο του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου για το μέλλον και τα προβλήματα της αμπελοκαλλιέργειας, ο οποίος θα μεταφέρει το τι συζητήθηκε στην πανελλαδική σύσκεψη των ροδακινοπαραγωγών την προηγούμενη μέρα στη Βέροια.

 

Αιμοδοσία και λαμπαδηδρομία στον Αμπελώνα
Τιμώντας τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ», πραγματοποιεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας Π.Ε. Λάρισας, την 98η τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία του για το φθινόπωρο την ερχόμενη Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου από τις 8:30 π.μ. έως στις 13:30 το μεσημέρι στην Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική συνδρομή Ερυθροσταυριτών του Περιφερειακού Παραρτήματος Λάρισας του Ερυθρού Σταυρού. Την ίδια μέρα και ώρα 11 π.μ ο Σύλλογος «Η ΕΛΠΙΔΑ» υποδέχεται στην είσοδο του Αμπελώνα τη Φλόγα της Αγάπης, τη Φλόγα της 20ής Επετειακής Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντικής Αιμοδοσίας για να την οδηγήσει με εθελοντές λαμπαδηδρόμους παιδιά του 1ου Συστήματος Προσκόπων, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και Αθλητές των Αθλητικών Συλλόγων του Αμπελώνα και του Συλλόγου Δρομέων Φαλάνης στον χώρο της Κεντρικής πλατείας όπου στις 11.30 π.μ. θα γίνει ειδική τελετή. Οσοι επιθυμούν και μπορούν να γίνουν Εθελοντές Λαμπαδηδρόμοι να περάσουν νωρίτερα από την Κεντρική πλατεία, όπου θα πραγματοποιείται η 98η Αιμοδοσία να παραλάβουν το ειδικό μπλουζάκι και τη δάδα της Λαμπαδηδρομίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass