Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2022 16:24

Ποδηλατάδα σήμερα στον Αγιόκαμπο

Ο Δήμος Αγιάς, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με την υποστήριξη των πολιτιστικών και επαγγελματικών συλλόγων, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, διοργανώνει σήμερα «Παραλιακή Ποδηλατάδα». Η διαδρομή των 10 χλμ., για οικογένειες και όχι μόνο, θα έχει αφετηρία το λιμάνι του Αγιοκάμπου στις 10 π.μ. και τερματισμό στην Πλατανιά Βελίκας. Από τις 9:30 π.μ. θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές των συμμετεχόντων στην αφετηρία και θα διατίθενται ποδήλατα για όσους ενδιαφέρονται. Στη φετινή ποδηλατάδα οι συμμετέχοντες θα ακολουθήσουν «τον δρόμο της ελιάς», καθώς στον τερματισμό (Πλατανιά Βελίκας) θα προσφερθούν διάφορα παρασκευάσματα ελιάς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βελίκας «Ο Φιλοκτήτης» και τον Εξωραϊστικό Σύλλογος Βελίκας «Μελίβοια». Δώρα και αναμνηστικά συμμετοχής θα δοθούν από τον Δήμο Αγιάς και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Σε Δημαρχείο και ΟΣΕ έλεγχοι για Covid-19

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους Δήμους και τον ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει και σήμερα δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο για Covid-19 στον Ν. Λάρισας και συγκεκριμένα: 08:30-15:00 στο Δημαρχείο και από 9:00-16:00 στον ΟΣΕ.

 

Εκδήλωση για πεσόντες της κατοχής στο Ελευθέριο

Εκδήλωση στη μνήμη των 43 κατοίκων που φονεύθηκαν από τα Ναζιστικά Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής την 24/09/1943 διοργανώνουν σήμερα ο Δήμος Κιλελέρ και το Τοπικό Συμβούλιο Ελευθερίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 π.μ. στον χώρο του μνημείου της πλατείας της Τοπικής Κοινότητας Ελευθερίου.

 

Συγκέντρωση οικοπεδούχων Αν. Ρωμυλίας

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Φιλιππούπολης στην οδό Χατζημιχάλη καλούνται οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων του οικισμού Ανατολικής Ρωμυλίας στο Πολυδέντρι Αγιάς. Στη συγκέντρωση που θα γίνει σήμερα Κυριακή στις 11.00 το πρωί θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του οικισμού-οικοπέδων.

 

Εκδηλώσεις μνήμης για τον Ολύμπιο στο Λιβάδι

Εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν του ήρωα Γεωργάκη Ολύμπιου θα πραγματοποιηθούν σήμερα στο Λιβάδι Ελασσόναs.
Οι εκδηλώσεις, που διοργανώνονται από τον Δήμο και τnν Κοινότητα Λιβαδιού, πραγματοποιούνται με αφορμή τnν 201η επέτειο θανάτου του εθνικού μας ήρωα. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με μνημόσυνο στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Κοιμήσεωs τns Θεοτόκου στο Λιβάδι Ελασσόναs στιs 10 π.μ. ιερουργούντοs του σεβασμιότατου Μnτροπολίτου Ελασσόναs Χαρίτωνος.
Θα ακολουθήσει στις 10.30 ομιλία για τn δράση του ήρωα, στις 11.00 επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο του ανδριάντα παρουσία αρχών και στις 11.15 θα γίνει δεξίωση επισήμων στο Ζάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass