Κατασκευάζεται ο περιφερειακός δρόμος στον Πλατύκαμπο

ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2022 17:30

Την εξέλιξη των εργασιών που αφορούν στην κατασκευή και βελτίωση τμημάτων του αγροτικού οδικού δικτύου της Δημοτικής Ενότητας Πλατυκάμπου του Δήμου Κιλελέρ είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει αντιπροσωπεία από τον Δήμο που επισκέφθηκε την περιοχή.
Το συγκεκριμένο έργο εκτελείται σε τρία τμήματα. Το πρώτο τμήμα αφορά τον αγροτικό δρόμο που διέρχεται από την οδό Αγιάς έως την οδό που συνδέει τον οικισμό Γλαύκης με τον οικισμό Ναμάτων μήκους 7.000 μέτρων, το δεύτερο τμήμα είναι ο αγροτικός δρόμος που βρίσκεται περιφερειακά του οικισμού του Πλατυκάμπου μήκους 1.000 μέτρων και το τρίτο τμήμα αφορά βελτίωση της οδού από υφιστάμενη αγροτική οδό έως τμήμα οδού που βρίσκεται σε εξέλιξη για επίσης βελτίωσή της από δεύτερη εργολαβία.
Η απαιτούμενη δαπάνη εργασιών ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 1.771.478,86 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών.
Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος για το συγκεκριμένο έργο έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε συνεργασία με την Τεχνική μας Υπηρεσία κατασκευάζουμε στη Δ.Ε. Πλατυκάμπου τρία έργα ουσίας. Τρεις οδικούς άξονες, οι οποίοι δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας μέσω της πρόληψης, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον. Σε μια δύσκολη εποχή για την εκτέλεση δημόσιων έργων διεκδικήσαμε από την Πολιτεία τους αναγκαίους πόρους και τους αξιοποιήσαμε κατασκευάζοντας έργα χρηστικά για τους συνδημότες μας. Έργα που σε συνθήκες ασφάλειας εξασφαλίζουν τη γρήγορη και απρόσκοπτη μετακίνησή τους. Ο Περιφερειακός Πλατυκάμπου που σε λίγες μέρες θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ήταν πάγιο αίτημα των κατοίκων. Μέσω αυτού του δρόμου καταφέρνουμε να ελαχιστοποιήσουμε την κίνηση των βαρέων οχημάτων και των αγροτικών μηχανημάτων στο κέντρο της Τοπικής Κοινότητας, αφού αυτά υποχρεωτικά θα κινούνται περιμετρικά ακολουθώντας τον περιφερειακό δρόμο».
Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Γ. Κουκούτσης, Κ. Φιλιππούλης και Αλ. Χονδρονάσιος και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πλατυκάμπου Γ. Νταλαμπύρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass