Στους μεγάλους διακριθέντες και βραβευθέντες ο όμιλος ALFA WOOD στα βραβεία Kitchen & Bath Awards 2022

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2022 10:10

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στo «House 125» η βραδιά απονομής των βραβείων στους νικητές των φετινών Kitchen & Bath Awards.


Σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης οι εκπρόσωποι του ομίλου Alfa Wood Group κος Αγοραστός Στέλιος και η κα Δημάκη Ιωάννα, γιόρτασαν τα αποτελέσματα των προσπαθειών του ομίλου, να συνδυάσει αρμονικά τις νέες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, με τις ανάγκες των πελατών για εργονομία, άνεση, υψηλή αισθητική, ποιότητα αλλά και πρακτικότητα.
Τριπλή η βράβευση της ALFA WOOD GROUP AEBE καθώς απέσπασε το Platinum & το Gold Award, για την έξυπνη εφαρμογή Smart Application Alfa Wood, όπου ο επισκέπτης ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις του ομίλου, τα νέα προϊόντα, τους καταλόγους και τα εργαλεία Alfa Design Studio & Alfa Room Visualizer.
Στην κατηγορία «Best Individual Kitchen Components» ο όμιλος βραβεύτηκε με Bronze διάκριση για τον νέο Πάγκο Κουζίνας 20mm - R2 με πυρήνα HDF ανθυγρό.
Ο πάγκος 20mm-R2, μπορεί να γίνει το επίκεντρο κάθε κουζίνας αφού συνδυάζει την υψηλή αισθητική και τον εργονομικό σχεδιασμό.
Το συγκεκριμένο πάχος πάγκου αποτελεί μία ελκυστική πρόταση για αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και καταναλωτές για εφαρμογές σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.
Ο όμιλος πρωτοστατεί στον εξειδικευμένο χώρο του «interior design» και συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας και της εξυπηρέτησης πελατών της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass