Πρωτιά της Νέλλης Βασβατέκη στους Φίλους Συμφωνικής

ΣΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ -«ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ», ΤΟΝΙΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΩΛ ΧΡ. ΛΕΝΟΥΤΣΟΣ

Δημοσίευση: 12 Νοε 2022 17:20

H νέα διεύθυνση του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας θα είναι σταθερά δίπλα στη Συμφωνική Ορχήστρα και στον μαέστρο της Χρήστο Κτιστάκη και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον στηρίξει, τόνισε ο νέος διευθυντής του ΔΩΛ Χρήστος Λενούτσος κατά την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου «Φίλοι της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας» που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα «Ηβη Βοζαλή» του ΔΩΛ.

Ο Χρήστος Λενούτσος σημείωσε, επίσης, ότι με τον Χρήστο Κτιστάκη τον ενώνει βαθιά σχέση που ανάγεται στα μαθητικά τους χρόνια και όπως τόνισε χαρακτηριστικά ήρθε η ώρα μετά τις φουρτούνες να επικρατήσει η συμφιλίωση και η γαλήνη, αναφερόμενος φυσικά στην υπόθεση των προσλήψεων των δύο μαέστρων Χρήστου Κτιστάκη και Δημήτρη Κτιστάκη στο ΔΩΛ, υπόθεση που απασχόλησε τη δημόσια συζήτηση για αρκετό καιρό.
Νωρίτερα, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νέλλη Βασβατέκη που είδε με μεγάλη ικανοποίηση να εγγράφονται, αλλά και να πραγματοποιούν την επανεγγραφή τους στον Σύλλογο πολλά άτομα, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον απολογισμό της ότι: «Πριν από 3 χρόνια, τον Οκτώβρη του 2019, ξεκίνησε τη θητεία του το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο υπό την προεδρία μου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της τριετίας η συνεργασία των μελών του υπήρξε υποδειγματική. Όπως υποδειγματική υπήρξε και η συνεργασία μας με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Ωδείου, κ. Πάνο Σάπκα, και τον διευθυντή του Ωδείου, που πριν λίγες ημέρες συνταξιοδοτήθηκε, κ. Αλεξίου.
Παρά τη δύσκολη συγκυρία λόγω των υγειονομικών, αλλά και των οικονομικών συνθηκών, σταθήκαμε κι αυτήν την τριετία αρωγοί και συμπαραστάτες στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Ορχήστρα στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης μας», ενώ ανοίγοντας την ομιλία της συνεχάρη τον νέο διευθυντή του Ωδείου, Χρήστο Λενούτσο, και του ευχήθηκε υγεία, επιτυχίες και καλή συνεργασία. Στις εκλογές που ακολούθησαν οι ψηφοφόροι έδωσαν με εμφατικό τρόπο ψήφο εμπιστοσύνης στη Νέλλη Βασβατέκη, η οποία πρώτευσε σε ψήφους, ενώ το νέο επταμελές Συμβούλιο το αποτελούν οι: Μαίρη Αγγέλη, Γεωργία Αλεξανδρή, Νέλλη Βασβατέκη, Βίκυ Καρατόλια-Στεφανίδου, Αθανάσιος Κουσουλός, Βιργινία Παπαγεωργίου- Πανάγου, Ιωάννα Σελιγκούνα και η Ευθαλία Πουρνάρα αναπληρωματικό μέλος. Την Εξελεγκτική Επιτροπή δε αποτελούν οι Χρήστος Ζαχαρίας, Ελένη Μιχαλέ και Αγγέλα Σιτρά.
Η συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και μετά από πρόσκληση της πρωτεύσασας σε ψήφους κ. Βασβατέκη. Τον πίνακα ζωγραφικής, έργο της αείμνηστης ζωγράφου Εριφύλης Κελεσίδου, ευγενική προσφορά της κόρης της Μαρίας Πατσίδου-Ζέγγου, κέρδισε κατόπιν κλήρωσης η Φρόσω Κτιστάκη.
Θανάσης Αραμπατζής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass