Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 26 Νοε 2022 15:07

Εκδήλωση για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης
ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Εκδήλωση για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης, θα πραγματοποιηθεί

αύριο Κυριακή και ώρα 11:00 στο Ηρώο Πεσόντων στο Φρούριο. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Γενικός σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 27ης Νοεμβρίου 2022. Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του Δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης Νοεμβρίου 2022, λαμβάνοντας μέριμνα για την εξοικονόμηση ενέργειας. 11:00: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από Ανώτατες Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, πολιτικά κόμματα, εκπροσώπους των αντιστασιακών οργανώσεων και τις πολιτικές νεολαίες καθώς και όποιον εκπρόσωπο νομικού προσώπου ή άλλου φορέα θελήσει να τιμήσει την Εθνική Αντίσταση. Σιγή ενός λεπτού. Εθνικός ύμνος.


Μόνο στον ΟΣΕ οι έλεγχοι για την ανίχνευση κορονοϊού

Το σημερινό πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων του ΕΟΔΥ για την ανίχνευση κορονοϊού στη Λάρισα περιλαμβάνει δειγματοληψίες από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα στον ΟΣΕ.


Εκδήλωση για τα πρόσωπα της βίας

«Τα πολλά πρόσωπα της βίας κατά των γυναικών. Ασπίδα προστασίας ο αγώνας για την ισοτιμία» είναι το θέμα της σύσκεψης που οργανώνει την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. στο Στέκι Γυναικών Λάρισας (οδός 23η Οκτωβρίου 8-14, 3ος όροφος), η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ).


Συνέλευση Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό
Εκτακτη Γενική Συνέλευση συγκαλεί, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18.30 στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας Παπακυριαζή 44, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Καστρί Λουτρό. Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι διοικητικός απολογισμός-προγραμματισμός δράσης, αλλαγή ετήσιας συνδρομής μελών, προτάσεις και τοποθετήσεις μελών. Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας ορίζεται ότι η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια μόνο ανωτέρω θέματα ημερησίας διάταξης, χωρίς τη δημοσίευση νέας, ειδικής πρόσκλησης.


Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Ασφαλιστικό

Η Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 19:30  διοργανώνει πολιτική εκδήλωσηστο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο με θέμα: Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό,η πολιτική της Κυβέρνησης και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Ομιλητής θα είναι ο εργατολόγος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Διονύσης Τεμπονέρας. Στις 17:00  στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί workshopμε τη νεολαία του κόμματος.

 

 Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Συνεδριάζει την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής: Επιλογή χώρου για τη διεξαγωγή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής Δήμου Λαρισαίων έτους 2021». Συμμετοχή του Δήμου Λαρισαίων στο Σχέδιο Στρατηγικής Τοπικής Ανάπτυξης μέσω του Leader με Πρωτοβουλία των Τοπικών Κοινοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Λαρισαίων στο ευρωπαϊκό έργο «BETA - Bridges of Intergenerational Approach» με χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Λαρισαίων στο ευρωπαϊκό έργο Junior Xpress του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Citizens, Equality, Rights and Values Programme (CERV)».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass