Συνεδρίασε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αγιάς

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2022 15:54

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Πραγματοποιήθηκε προ ημερών στην Αγιά, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα», η τακτική σύγκλιση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του και δημάρχου Αγιάς, Αντώνη Γκουντάρα, για τον συντονισμό και την εφαρμογή

μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας σε επίπεδο Δήμου από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων και χιονοπτώσεων στα διοικητικά όρια του Δήμου.
Στη συνεδρίαση κλήθηκαν και παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος της Πολιτικής Προστασίας κ. Κρανιώτης Ευάγγελος, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Θεμάτων κ. Γιάνναρος Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Ντάγκας Νικόλαος, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Καραλής Βασίλειος, o προϊστάμενος Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγιάς κ. Παπακώστας Δημήτριος, από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αγιάς ο κ. Λάλλας Δημήτριος, ως εκπρόσωπος της Λιμενικής Αρχής ο κ. Λουλούδης Ανδρέας, ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς κ. Μαραγκός Αθανάσιος, ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών κ. Ευαγγελίδης Σταύρος, ως εκπρόσωπος του ΔΕΔΔΗΕ Λάρισας ο κ. Μαμάρας Απόστολος, o διευθυντής της ΔΕΥΑ Αγιάς κ. Μπουζούκης Αλέξιος, ο πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Αγιάς και Περιχώρων κ. Πετρούλης Σπυρίδων και ως εκπρόσωπος της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας ο κ. Κακαδιάρης Αθανάσιος.
Στη συνεδρίαση αναλύθηκαν τα σχέδια αντιμετώπισης εκτάκτων καιρικών φαινομένων με την κωδική ονομασία «Δάρδανος και Βορέας» του κάθε φορέα, στο πλαίσιο της δικής του αρμοδιότητας, καθώς και το πλαίσιο συνεργασίας των εμπλεκομένων φορέων και υπηρεσιών, ώστε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να υπάρξει άμεση κινητοποίηση και επαρκής δύναμη για την αντιμετώπισή της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass