Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάρρευση της αποθήκης

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ «Ε»

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2022 15:04

Την παρέμβαση του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας, Απ. Τζαμαλή, προκάλεσε η κατάρρευση αποθήκης στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στον Τύρναβο.
Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε δημοσίευμα της «Ε» (Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022), με το οποίο μεταφερόταν η ανησυχία γειτόνων που «ζητούν να βρεθεί λύση, καθώς γύρω από το σημείο παίζουν μικρά παιδιά και διέρχονται πολίτες καθημερινά».
Υπενθυμίζεται ότι η αποθήκη κατέρρευσε τα ξημερώματα της Κυριακής. Το κτίριο που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στην ομώνυμη πλατεία, έπεσε ξαφνικά, ενώ -όπως υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα- «συντρέχει κίνδυνος να υπάρξει εκ νέου πτώση τμημάτων της αποθήκης. Τη Δευτέρα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου και τοποθέτησε κορδέλες για να αποκλειστεί το σημείο». Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», στο πλαίσιο της επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας κλήθηκε να κάνει αυτοψία, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου θα διερευνήσει αν το κτίριο είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνο, όπως κι αν υφίσταται κίνδυνος ή κινδύνεψαν, διερχόμενοι, γείτονες και παιδιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass