«Κόκκινες καρδιές» σε 1η Στρατιά και 404 ΓΣΝ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΕΘΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΙΝΙΔΩΤΩΝ

Δημοσίευση: 29 Δεκ 2022 14:10

Από τον Σύλλογο Υπαλλήλων ΥΕΘΑ ν. Λάρισας σημειώνεται ότι στο πλαίσιο εκστρατείας ανακύκλωσης καπακιών, τόσο στο κτίριο του Στρατηγείου της 1ης Στρατιάς όσο και στο 404 ΓΣΝ, τοποθετήθηκαν προχθές «δύο κατακόκκινες μεταλλικές καρδιές ανακύκλωσης πλαστικών καπακιών  σε κεντρικά σημεία των παραπάνω Στρατοπέδων.


Να θυμίσουμε ότι στόχος της εκστρατείας είναι η συγκέντρωση πλαστικών καπακιών που θα προσφερθούν προς ανακύκλωση, ώστε το χρηματικό τους αντίτιμο να καλύψει τις ανάγκες των Στρατοπέδων του Νομού μας, σε προμήθεια κυρίως απινιδωτών, καθώς και άλλων ειδών κοινωνικού χαρακτήρα.
Ως Σύλλογος αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον διοικητή της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, καθώς και τη Διεύθυνση του 404 ΓΣΝ, για τη στήριξη του εγχειρήματος αλλά και για τον χώρο που διέθεσαν για την εγκατάσταση των κατασκευών.
Τέλος, καλούμε όλους τους συναδέλφους, πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί τη συγκεκριμένη δράση, η οποία θα συμβάλει στην προμήθεια των σωτήριων αυτών μηχανημάτων, που θα εξοπλίσουν τις Μονάδες του νομού μας» καταλήγει ο Σύλλογος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass