«Η χώρα να παραμείνει σε σταθερή τροχιά!»

ΜΑΞ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2023 13:41

«Η Ελλάδα είναι πλέον μια χώρα που εκσυγχρονίζεται με ραγδαίους ρυθμούς, αφήνοντας πίσω της όλες τις παθογένειες που υπονόμευαν την ανάπτυξή της. Με ξεκάθαρο όραμα, συγκροτημένο σχέδιο, εργατικότητα και αποφασιστικότητα υλοποιείται ένα πρόγραμμα βαθιών και ουσιαστικών

αλλαγών σε κάθε τομέα του δημόσιου βίου και στη λειτουργία του κράτους. Η χώρα βρίσκεται σε σταθερή τροχιά προόδου. Αυτή η πορεία που χαράχθηκε και υλοποιείται από το καλοκαίρι του 2019, από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δεν πρέπει να τεθεί εν κινδύνω. Το έργο που έχει ξεκινήσει να μη μείνει ημιτελές και η πατρίδα οπισθοδρομήσει εκ νέου στην πολιτική αβεβαιότητα και στους καταστροφικούς ερασιτεχνισμούς. Το 2023 ας είναι το έτος που οι πολίτες με την ψήφο τους θα αποφασίσουν για το άλμα προς τα εμπρός για μια ισχυρή αυτοδύναμη Ελλάδα». Τα παραπάνω τονίζει ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος σε δήλωσή του για τις προκλήσεις του νέου έτους.
Ο Θεσσαλός πολιτικός επισημαίνει ότι «τα προηγούμενα χρόνια βιώσαμε μια σειρά από πρωτόγνωρες εξωγενείς προκλήσεις, οι οποίες συνεχίζουν να μας απειλούν: η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία, η ενεργειακή κρίση και οι πληθωριστικές πιέσεις, η επιθετικότητα της Τουρκίας και η εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Άγκυρα.
…Το δίλημμα, που θα τεθεί τους επόμενους μήνες του 2023, είναι ολοκάθαρο. Θα επιτρέψουμε όλες αυτές οι κατακτήσεις να τεθούν υπό αμφισβήτηση και το μέλλον μας να βρεθεί στην αβεβαιότητα ή με τη συμβολή μας θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τα θεμέλια μιας χώρας με αυτοπεποίθηση και ευημερία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass