Ημερίδα προς τιμή του ποινικολόγου Ι. Διαμαντή

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2014 21:18 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:03

 

Νομική ημερίδα με κεντρικό θέμα «Ο θεσμικός ρόλος του συνηγόρου στην ποινική δίκη», προς τιμήν του διακεκριμένου ποινικολόγου, επιτίμου δικηγόρου Ιωάννη Διαμαντή, διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου και ώρα 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Χαιρετισμός : Βασίλειος Αλεξανδρής, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Εισηγητές-Θέματα : Χριστόφορος Αργυρόπουλος, Δικηγόρος Αθηνών, πρ. Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Θέμα : «Ο θεσμικός ρόλος του συνηγόρου υπεράσπισης».

Πολυχρόνης Τσιρίδης, Δικηγόρος Πειραιώς, Δ.Ν., μέλος Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Θέμα : «Το δικηγορικό απόρρητο και οι νομοθετικές και νομολογιακές απόπειρες άρσης αυτού.»

Ζήσης Κωνσταντίνου, Δικηγόρος Αθηνών, μέλος Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Θέμα : «Απαγόρευση μαρτυρίας δικηγόρων. Κατασχέσεις και έρευνες σε γραφείο δικηγόρων (212, 261, 262 ΚΠοινΔ) ».

Ο κύκλος των εισηγήσεων θα κλείσει με ομιλία του Ιωάννη Διαμαντή . Την εκδήλωση θα συντονίσει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Δημήτριος Κατσαρός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass