Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2023 15:38

Διαβούλευση για το νέο LEADER στον Τύρναβο

Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας

«ΑΕΝΟΛ Α.Ε.» και ο Δήμος Τυρνάβου, στο πλαίσιο της Ανοικτής Δημόσιας Διαβούλευσης για τον σχεδιασμό του νέου LEADER 2023-2027, διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου με θέμα: «Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το νέο LEADER 2023-2027 στην Π.Ε. Λάρισας». Σκοπός της συνάντησης/διαβούλευσης είναι η ανάλυση της περιοχής παρέμβασης, η ιεράρχηση των αναγκών, οι ευκαιρίες ανάπτυξης, η καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος, η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασιών και δικτυώσεων.


Μόνο στον ΟΣΕ έλεγχοι για ανίχνευση κορονοϊού

Το σημερινό πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων του ΕΟΔΥ για την ανίχνευση κορονοϊού στη Λάρισα περιλαμβάνει ελέγχους από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα στον ΟΣΕ.


Απεργία στον χώρο του θεάματος

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας έπειτα από συνεδρίασή της αποφάσισε «48ωρη απεργία για την Τετάρτη και Πέμπτη 1-2 Φεβρουαρίου για τους εργαζόμενους στον χώρο του Θεάματος Ακροάματος στον Ν. Λάρισας απαιτώντας: * Την άμεση απόσυρση του Π.Δ. 85/22 και τη μισθολογική κατάταξη όλων των αποφοίτων των Καλλιτεχνικών σχολών στην κατηγορία Τ.Ε. * Ενιαίο Δημόσιο και Δωρεάν σύστημα μουσικής εκπαίδευσης με ευθύνη του ΥΠΑΙΘ που καταλήγει στην Πανεπιστημιακή Βαθμίδα. * Αντιστοίχιση των υπαρχόντων Τίτλων Σπουδών».


Εκδήλωση για εκπαιδευτικούς στη ΓΕΧΑ

Ο Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος», τιμώντας τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών, οργανώνει εκδήλωση για τους εκπαιδευτικούς αύριο Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της ΓΕΧΑ, Μανδηλαρά 14, με θέμα: «Το παιδί σήμερα: Συναισθηματική, διαπροσωπική και ενδοπροσωπική λειτουργικότητα». Εισηγητής είναι Βάιος Νταφούλης, δρ Α.Π.Θ., διευθυντής Παιδοψυχιατρικής Κλινικής Ιπποκρατείου Γ.Ν.Θ. Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

 

Κόβουν πίτα και χορεύουν

Το έθιμο κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας καλά κρατεί στη Λάρισα. Φορείς και Σύλλογοι της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής, πραγματοποιούν εορταστικές εκδηλώσεις:
* Ο Σύλλογος ΔΡΥΑΣ, κόβει πίτα σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 1.30 το μεσημέρι στο κέντρο «Εν Λαρίση». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: κοπή της πίτας, φαγητό και διασκέδαση με τους εκλεκτούς μουσικούς: Ρήγα Μακρόπουλο – βιολί, Αποστόλη Κουνή - φωνή, ούτι, κιθάρα, Γιώργο Κατσάρα – κρουστά, Γιώργο Δελληγιάννη–κλαρίνο. Θα χαρούμε να παρευρεθείτε όλοι, μέλη και φίλοι του συλλόγου μας για μια υπέροχη ημέρα με κέφι και χορό. Τιμή κάρτας: 17 ευρώ.
*Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λαρίσης και Περιχώρων ‘’Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ’’ θα πραγματοποιήσει την ετήσια χοροεσπερίδα του σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο κέντρο δεξιώσεων «Palladium». Τη βραδιά θα συνοδεύσει η ορχήστρα του Βαγγέλη και Τάκη Μπέτζιου και στο τραγούδι ο Φώτης Τράσιας. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6932-432.375.’’
* Οι «Φίλες της Αγάπης» θα κόψουν πίτα αύριο Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στο Κέντρο «εν Λαρίση» και ώρα 1 το μεσημέρι.
*Ο Σύλλογος Βερδικουσιωτών Ν. Λάρισας θα κόψει πίτα αύριο Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Βενιζέλου 153-155, 3ος όροφος). Τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων θα ψάλλουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ο Σύλλογος θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά.
*Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας κόβει την πίτα του τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ στο Bar-Restaurant «Ten Doors», (Φιλελλήνων 56) στον Λόφο του Φρουρίου. Την εκδήλωση θα τιμήσει για πρώτη φορά φέτος ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γ. Καρανίκας. Ο τυχερός ή η τυχερή της βραδιάς θα κερδίσει 2 αεροπορικά εισιτήρια για τη Ρώμη αξίας 300 ευρώ.
*Η Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Τρίτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Υ. Λάρισας. Θα προηγηθεί η Γ.Σ. των μελών, εγγραφή νέων συναδέλφων και ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
*Το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) Λάρισας και Περιχώρων θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό και κοπή πίτας του την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 11.30 το πρωί στο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας Αμπελώνα).
*Ο Σύλλογος Κωφών-Βαρηκόων Ν. Λάρισας και Αθλητικός Σύλλογος Κωφών-Βαρηκόων Λάρισας θα κόψει πίτα το Σάββατο 18 Φεβρουάριου και ώρα 7.30 μ.μ. στην ταβέρνα «Χρυσό Τζάκι» (1o χλμ. Λάρισας – Θεσσαλονίκης).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass