«Προτείνουμε μείωση ΦΠΑ σε τρόφιμα και καύσιμα»

ΑΚΗΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2023 13:14

Σε οδούς του κέντρου της Λάρισας περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άκης Νασιώκας και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Νασιώκας δήλωσε τα εξής: «H τοξικότητα που αναπτύσσουν Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί αρνητικό πολιτικό κλίμα και δεν βοηθά τη χώρα και τους πολίτες. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αντιμετωπίζουν μια πρωτόγνωρη ακρίβεια στα τρόφιμα και τα καύσιμα και αρκετοί δυσκολεύονται πλέον να ικανοποιήσουν και τις βασικές τους ανάγκες. Η ευθύνη της Κυβέρνησης είναι τεράστια και τα διάφορα προεκλογικού τύπου βοηθήματα δεν μπορούν να λύσουν ούτε στο ελάχιστο τα προβλήματα.
Το ΠΑΣΟΚ από καιρό έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις κατά της ακρίβειας. Προτείνουμε τη μείωση στο 6% στον ΦΠΑ στα τρόφιμα, καθώς και τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα. Παράλληλα, ζητούμε την εντατικοποίηση των ελέγχων στην αγορά για να αποφεύγονται έτσι φαινόμενα αισχροκέρδειας. Τα μέτρα αυτά έχουν εφαρμοστεί σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη και έχουν αποδώσει. Δεν παραγνωρίζουμε την παγκόσμια ενεργειακή και επισιτιστική κρίση, αλλά δεν είναι δυνατόν η χώρα μας να είναι αναλογικά μία από τις ακριβότερες χώρες σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass