Κόβουν πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2023 8:00

Το έθιμο κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας καλά κρατεί στη Λάρισα. Φορείς και Σύλλογοι της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιούν εορταστικές εκδηλώσεις:


* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει η ομάδα του Χείμαρρου Μαρμαρίνης αύριο Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στις 8 το απόγευμα, στην ταβέρνα του γενικού αρχηγού Δημήτρη (Κούλη) Χαϊδούλη στη Μαρμαρίνη
Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων Νομού Λάρισας κόβει πίτα την ερχόμενη Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ., στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθεί για την προσφορά του ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ευάγγελος Βοζαλής.
* Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών ειδικών σχολείων και ατόμων ΑμεΑ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 18 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:30 π.μ., στο κέντρο διασκέδασης «Το Χρυσό Τζάκι». Σημειώνεται ότι στο κέντρο υπάρχει ορχήστρα για να χορέψουν τα παιδιά με τους συνοδούς τους.
Σύλλογος Κοινωνιολόγων Παράρτημα Ν. Λάρισας κόβει πίτα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στις 9 μ.μ., στο εστιατόριο «Νικόδημος» (Καραϊσκάκη 2 και Φαρμακίδου). Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6972-189.849, υπόψη κ. Αθανασίας Παπαναστασίου.
Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών «Ο Όλυμπος» προσκαλεί τα μέλη, τους φίλους και όλους τους απανταχού Σκαμνιώτες στον ετήσιο χορό που διοργανώνει, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023, στις 21:00, στο Κέντρο «Νεράιδα» στον Αμπελώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass