Αιφνιδιαστικά στο ΠΓΝΛ ο Αλ. Τσίπρας

ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2023 13:48

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου ακόμα νοσηλεύονται επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας από τα Τέμπη, βρέθηκε αιφνιδιαστικά χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Αλέξης Τσίπρας, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφθασε χωρίς συνοδεία λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής Δημήτρης Κατσικονούρης και στην 20λεπτη παραμονή του ενημερώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας των 9 τραυματιών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές έδειξε για την κατάσταση και την πορεία της υγείας των 4 τραυματιών που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τον καθηγητή Επαμεινώντα Ζακυνθινό να του ανακοινώνει μεταξύ άλλων ότι οι δύο τραυματίες που είχαν αποσωληνωθεί τις προηγούμενες ημέρες μεταφέρθηκαν χθες το μεσημέρι στην Ορθοπεδική και τη Χειρουργική Κλινική αντίστοιχα.
Σημειώνεται ότι μετά την εξέλιξη αυτή, από τους 9 τραυματίες οι δύο νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και οι υπόλοιποι 7 σε διάφορες Κλινικές, ανάλογα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ο κ. Τσίπρας συνεχάρη τους υγειονομικούς για τη συνδρομή τους στην αποκατάσταση της υγείας των τραυματιών του δυστυχήματος, επισημαίνοντας ότι και τα δύο νοσοκομεία της πόλης ανταποκρίθηκαν στη δύσκολη κατάσταση, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε δώσει το «παρών» στην πολιτική κηδεία του 34χρονου Βάιου Βλάχου στη Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass