Δεινοί ρήτορες στον Τύρναβο

ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2023 13:00

Ο όμιλος ρητορικής του ΓΕΛ Τυρνάβου έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία στους προγραμματισμένους αγώνες ρητορικής τέχνης του αμερικανικού κολλεγίου Pierce από τις 3 μέχρι τις 5 Μαρτίου στην Αθήνα.


Οι μαθητές/-τριες διαγωνίστηκαν με σθένος και αγωνιστικότητα, αναδεικνύοντας την υψηλού επιπέδου ρητορική τους δεινότητα, στα αγωνίσματα των διττών λόγων, της εκφραστικής ανάγνωσης και του προτρεπτικού λόγου.
Συγκεκριμένα, η ομάδα των διττών λόγων (Σωτήρης Ροντούλης, Δήμητρα Ταυλαρίδη, Νίκος Νάκας, Κωνσταντίνος Αλμπάνης και Χρύσα Σούμμα) σε 22 συμμετοχές σχολείων έλαβε την 6η θέση σε βαθμολογική κατάταξη και τη 12η θέση στην τελική κατάταξη.
Στην εκφραστική ανάγνωση σε 39 συμμετοχές η Ελευθερία Στούπα έλαβε την 7η θέση, η Σοφία Αναστασοπούλου τη 10η θέση και η Χρυσούλα Γκόβαρη την 11η θέση.
Στον προτρεπτικό λόγο σε 45 συμμετοχές η Βασιλική Μπαλιάφα έλαβε την 8η θέση, η Θεοδώρα Ζαμπακίκα τη 16η θέση και η Θεοφανώ Εξάρχου την 36η θέση.
Την προετοιμασία των διττών λόγων ανέλαβε η φιλόλογος και υπεύθυνη του ομίλου ρητορικής κα Ασπασία-Παρασκευή Τσιάκου και η φιλόλογος κα Ουρανία Σούρδα, της εκφραστικής ανάγνωσης η φιλόλογος κα Κωνσταντίνα Αποστολάκη και του προτρεπτικού λόγου η φιλόλογος κα Βασιλική Τσιάκα.
Η διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες για την αξιόλογη επίδοσή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass