«Ασχήμιες» στον περιβάλλοντα χώρο του ΠΓΝΛ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2023 13:50

Εικόνες που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν με το σημαντικότερο υγειονομικό χώρο ολόκληρης της Κεντρικής Ελλάδας, αντικρίζουν πολίτες έξω από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.


Σπασμένες και διαλυμένες καρέκλες δεν επιτρέπουν σε κανέναν να καθίσει με ασφάλεια. Άχρηστα αντικείμενα διαφόρων ειδών είναι πεταμένα σε διάφορα σημεία γύρω από τα κτίρια. Ξεκολλημένοι σοβάδες που είναι έτοιμοι να αποκολληθούν εντελώς από τα τοιχία, τρύπες στο οδόστρωμα του πάρκινγκ που προκαλούν τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των οδηγών, ενώ ανάμεσα από τις θέσεις πάρκινγκ υπάρχουν ξεχασμένα και σχεδόν διαλυμένα πλαστικά στηθαία οδών. Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν μια θλιβερή όψη. Όμως δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχουν πυροσβεστήρες εκτεθειμένοι στον ήλιο, τη βροχή και το κρύο και πλέον είναι άγνωστο αν μπορούν να λειτουργήσουν, καθώς η εξωτερική τους όψη δείχνει πως είναι ξεχασμένοι. Επίσης υπάρχουν πινακίδες που πλέον δεν φαίνονται τα γράμματα από την πολυκαιρία και έτσι δεν μπορούν να πληροφορήσουν τους ενδιαφερόμενους. Τέλος γύρω από τους κάδους απορριμμάτων οι γόπες που βρίσκονται πεταμένες στο πάτωμα θυμίζουν με τον χαρακτηριστικότερο τρόπο το άγχος που περνούν όσοι έχουν κάποιο δικό τους πρόσωπο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Σίγουρα πρόκειται για σημεία που τα γνωρίζει τόσο η διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και η 5η ΥΠΕ, καθώς οι εκατοντάδες άνθρωποι περνούν καθημερινά από εκεί και τα έχουν επισημάνει. Καιρός είναι να δρομολογηθούν και κάποιες εξελίξεις για τον καλλωπισμό και τη συντήρηση του χώρου.
Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass