Τίμησαν τη γιορτή της Δημοκρατίας στα Τέμπη

Ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλησε η διαδικασία

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2023 6:50

Με άστατο καιρό, αλλά σε ήρεμους ρυθμούς, κύλησε η διαδικασία των εκλογών χθες στον Δήμο Τεμπών. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, οι μόνιμοι κάτοικοι και οι ετεροδημότες, μετέβησαν στα εκλογικά κέντρα του Δήμου Τεμπών για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.


 Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι βρίσκονταν στη θέση τους από νωρίς το πρωί, με ελλείψεις σε μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, οι οποίοι δεν έδωσαν το «παρών», αλλά και άλλους οι οποίοι προσήλθαν με μεγάλη καθυστέρηση. Φέτος τα αποτελέσματα στάλθηκαν χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα.
Λόγω της Θρησκευτικής Εορτής των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης την τιμητική τους είχαν οι καφετέριες και τα ουζερί, όπου οι εορτάζουσες και οι εορτάζοντες είχαν την τιμητική τους.
Κοινό θέμα συζήτησης; τι άλλο, εκτός από την εκλογική διαδικασία, η σταυροδοσία, οι διάλογοι και οι «διαξιφισμοί» μεταξύ υποστηρικτών υποψηφίων και φυσικά τα στοιχήματα που πήγαιναν και έρχονταν για το φλέγον εκλογικό αποτέλεσμα.
Με το κλείσιμο της κάλπης και τα πρώτα exit poll, υπήρξαν κάποιοι συγκρατημένοι πανηγυρισμοί για τον διαφαινόμενο νικητή και όλοι ανυπομονούσαν εναγωνίως για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass