«Βροχή» τα αιτήματα πολιτών για κοπή χόρτων

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2023 14:02

«Βροχή» πέφτουν αυτήν την περίοδο τα αιτήματα των πολιτών για κοπή χόρτων σε οικόπεδα

και κοινόχρηστους χώρους στον Δήμο Λαρισαίων. Δεκάδες είναι καθημερινά τα τηλεφωνήματα που δέχεται το Γραφείο Πολιτών και η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου, με τις ανάγκες να αυξάνονται συνεχώς.
Παράλληλα πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία για τη φροντίδα του πράσινου στην πόλη και περιφερειακά, αλλά δεν προλαβαίνουν τη μεγάλη ανάπτυξη της βλάστησης που παρατηρείται αυτήν την περίοδο!
Όπως δήλωσαν στην «Ε» στελέχη της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων «Οι καιρικές συνθήκες της φετινής άνοιξης βοηθούν στη γρήγορη ανάπτυξη του πρασίνου. Ως εκ τούτου, τα χόρτα μεγαλώνουν ταχύτατα και απαιτείται συνεχή φροντίδα, στα ίδια μέρη, μέσα σε μικρό διάστημα, προκειμένου να είναι καθαρές από βλάστηση περιοχές της πόλης και όχι μόνο.
Τα συνεργεία κοπής χόρτων μέχρι να κλείσουν τον κύκλο εργασιών που έχουν προγραμματίσει, σε όλη την πόλη, περιφερειακά αυτής και στα χωριά, δεν προλαβαίνουν να ξαναρχίσουν από την αρχή, καθώς μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η βλάστηση αναπτύσσεται ξανά».
Και σημειώνουν: «Όλα τα αιτήματα έχουν καταγραφεί. Γνωρίζουμε τις ανάγκες που υπάρχουν κάθε χρόνο και γίνονται προσπάθειες να καλυφθούν όσο το δυνατόν συντομότερα».
Ένα από τα σημεία της Λάρισας όπου οι κάτοικοι περιμένουν τη σειρά τους για να καθαρίσει ο Δήμος τη γειτονιά τους είναι στη Νέα Πολιτεία, και πιο συγκεκριμένα στο οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Δραχμής, Καζαντζίδη, Κούτρα και Τσανάκα.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass