Εφικτή η 4η έδρα για τη ΝΔ στη Λάρισα

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ - ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2023 8:00

Την πεποίθησή του ότι «η ΝΔ με την αθρόα προσέλευση των φίλων του κόμματος στις κάλπες την Κυριακή θα βγάλει και τέταρτη έδρα στον νομό και θα έχει μια ισχυρή αυτοδυναμία στη χώρα» εξέφρασε από τη Λάρισα, όπου περιόδευσε ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο επικεφαλής της γαλάζιας Ευρω-ομάδας κ. Μεϊμαράκης τόνισε την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής 25 Ιουνίου και ζήτησε από τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, γεμίζοντάς τες με γαλάζια ψηφοδέλτια και να μην επαναπαυτούν στην εκλογική νίκη του Μαΐου.
Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Κεντρική πλατεία, συνομίλησε με πολίτες και στη συνέχεια μετέβη στο ξενοδοχείο Ιmperial, όπου συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος, από τους οποίους έγινε δεκτός με ενθουσιασμό.
Σε δηλώσεις του ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε: «Πρέπει να πείσουμε τους πολίτες να πάνε στις κάλπες, γιατί η εκλογή της Κυριακής είναι μια καινούργια, αυτόνομη εκλογή. Οι κάλπες είναι άδειες και μπορεί να ερχόμαστε με τον αέρα της προηγούμενης εκλογικής νίκης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι πρέπει να επαναπαυτούν. Παρότι πήγαμε πολύ καλά, και ευχαριστώ τους Λαρισαίους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους, υπάρχει πάντα το καλύτερο και πάντα μπορούμε να πείσουμε περισσότερους και πάντα μπορούμε να κινηθούμε καλύτερα, ώστε να εξηγήσουμε το πρόγραμμά μας. Ένα πρόγραμμα κοστολογημένο, το οποίο αποτελεί τη μόνη πρόταση στον δημόσιο διάλογο. Αισιοδοξώ, με βάση το κλίμα που εισέπραξα σήμερα στον νομό, πως η Λάρισα μπορεί να έχει και την τέταρτη έδρα το βράδυ της Κυριακής. Πρέπει να πείσουμε όλο και περισσότερους πολίτες να έρθουν την Κυριακή στις κάλπες, γιατί η χώρα χρειάζεται μία ομοιογενή και αυτοδύναμη κυβέρνηση, μία σταθερότητα πολιτική και για γεωπολιτικούς λόγους, για να μπορέσουμε να κάνουμε το άλμα μέχρι το 2027. Διαθέτουμε έναν σχεδιασμό που μπορεί να εφαρμοστεί από έναν πρωθυπουργό ο οποίος έχει δείξει τις ικανότητές του και μία ομάδα κυβερνητική, η οποία μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε άλματα».
Νωρίτερα ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο, ο οποίος του τόνισε τη δυναμική του νομού «η οποία πρέπει να αξιοποιηθεί από την αυριανή κυβέρνηση», ενώ συζήτησαν ακόμη θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, όπως η ενεργειακή κρίση, η πρωτογενής παραγωγή, η απασχόληση, κ.ά.ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ
Ακολούθως, επισκέφτηκε την Αγιά και συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές της παράταξης, περιόδευσε στην κεντρική εμπορική αγορά, συνομίλησε με πολίτες, και τους κάλεσε να ενισχύσουν με την ψήφο τους το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ώστε άμεσα να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Σε καφετέρια της Κεντρικής πλατείας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ και της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass