«Ελπίζουμε σε ανατροπή των συσχετισμών»

Π. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2023 8:05

Επισκέψεις εργασίας σε περιοχές του Δήμου Ελασσόνας, πραγματοποιήθηκαν χθες Πέμπτη, λίγα 24ωρα πριν τις «άδειες» κάλπες της Κυριακής, από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με τον ευρωβουλευτή Πέτρο Κόκκαλη και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής - υποψήφια βουλευτή Θεσσαλονίκης Μακρίνα Βιόλα Κώστη.

Συνοδευόμενοι από τον συντονιστή γραμματέα της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λάρισας Βασίλη Ζωγράφο, τους υποψήφιους βουλευτές Λάρισας Γιάννη Καριπίδη και Ερμίνα Μαγαλιού, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας αρχικά επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, όπου μέσα σε εγκάρδιο κλίμα είχαν γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα. Ανάμεσα στα άλλα, έγινε αναφορά σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, λειτουργίας των θεσμών και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενεργειακής ευρωπαϊκής πολιτικής, για τις «τοπικές πράσινες συμφωνίες» και για χρηματοδοτήσεις μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Ο ευρωβουλευτής «κατέθεσε» στον δήμαρχο Ελασσόνας τις εμπειρίες του στον χώρο της Τ.Α., αφού είχε θητεύσει ως αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης στον Δήμο Πειραιά. Για την εκλογική «μάχη» της Κυριακής, ο Πέτρος Κόκκαλης ανέφερε: «Συνεχίζουμε τον αγώνα έως την τελευταία στιγμή και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς. Οι προτάσεις μας λύνουν προβλήματα και αυτό το γνωρίζουν οι πολίτες…». Όπως, χαρακτηριστικά, είπε «Βλέπουμε την επόμενη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου θα δώσουμε περισσότερο βάρος για νικηφόρο αποτέλεσμα».
Ακολούθησαν συναντήσεις με το προσωπικό του Δήμου, πολίτες και φορείς της περιοχής, ενώ οι επισκέψεις συνεχίστηκαν στην ιστορική και μαρτυρική Κοινότητα Τσαριτσάνης, όπου ενημερώθηκαν «από πρώτο χέρι» για τη σπουδαία κοινωνική και πολιτισμική ιστορία της περιοχής.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass