«Τριτοκοσμικές συνθήκες στις γειτονιές του Αγίου Κωνσταντίνου»

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2023 8:15

«Τριτοκοσμικές συνθήκες ζωής και καθημερινότητας επικρατούν σε γειτονιές της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου» καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος και σημειώνει:

«Χαρακτηριστικότερη περίπτωση αποτελεί το «έλος» που έχει δημιουργηθεί σε κοινόχρηστο χώρο-αυτοσχέδιο πάρκινγκ στην οδό Κ. Κερκύρα, από στάσιμα νερά της βροχής, που ταλαιπωρεί με κουνούπια, σφήκες και σκόνη όσους μένουν στα πέριξ οικοδομικά τετράγωνα».
Το σοβαρότατο πρόβλημα κατέδειξαν οι κάτοικοι της περιοχής στον κ. Μαμάκο και τους υποψήφιους συμβούλους που επισκέφθηκαν τη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, υπογραμμίζοντας ότι παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς τη Δημοτική Αρχή, εδώ και πάρα πολύ καιρό, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. «Την εικόνα συμπληρώνουν οι γεμάτοι κάδοι απορριμμάτων, αλλά και τα σκουπίδια και παρατημένα αντικείμενα γύρω-γύρω.
Οι εικόνες αυτές αποτελούν ευθεία προσβολή στη νοημοσύνη των κατοίκων της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου, αλλά και όλων των πολιτών της Λάρισας. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε πώς μια απερχόμενη Δημοτική Αρχή δηλώνει “περηφάνια” για την πόλη, με αυτές τις καταστάσεις. Καταστάσεις τις οποίες, δυστυχώς, δεν συναντήσαμε μόνον στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, αλλά σε πολλές γειτονιές σε όλες τις συνοικίες», υπογραμμίζει ο κ. Μαμάκος.
Να σημειωθεί ότι στο κλιμάκιο του συνδυασμού «Η Λάρισα που μας αξίζει», που επισκέφθηκε τη συνοικία, συμμετείχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Διβάνη, Χρήστος Αγγελούλης, Χρήστος Αγορίτσας, Γρηγόρης Γρηγοριάδης, Δημήτρης Κατσιαφλάκας, Μανώλης Γαραζανάκης και ο υποψήφιος σύμβουλος της 3ης Κοινότητας, Κωνσταντίνος Τσιοτινός, όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με επαγγελματίες, καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους.
«Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή είχε στη διάθεσή της δύο θητείες για να επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στις συνοικίες της πόλης -ακόμη και τα χρονίζοντα. Αντίθετα, επέλεξε την αδιαφορία και την εγκατάλειψη. Επέλεξε -προφανώς- να συστήσει και στους κατοίκους της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου …υπομονή, όπως και για τα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου. Πολιτισμός δεν είναι μόνον οι φιέστες και οι γιορτές σε προσεκτικά επιλεγμένους χώρους. Πολιτισμός είναι πάνω απ’ όλα μια αξιοβίωτη πόλη, πολιτισμός είναι μια Δημοτική Αρχή που σέβεται τους δημότες της, όπου κι αν μένουν.
Είναι ώρα να αφήσουμε τις εικόνες αυτές στο παρελθόν, είναι η ώρα να πάμε τον τόπο μας μπροστά, να έχουμε τη Λάρισα που πραγματικά μας αξίζει, σε κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά. Μπορούμε», καταλήγει ο κ. Μαμάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass