Εκδήλωση λήξης και απονομή πιστοποιητικών

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑ» ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2023 13:00

Στον Τύρναβο διοργανώθηκε η καλοκαιρινή γιορτή των τριών παιδικών σταθμών του Δήμου Τυρνάβου, καθώς και η εκδήλωση λήξης του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης, με τίτλο:

“Βοηθός Μάγειρα” που υλοποιήθηκε από το Κ.Ε.Κ. Δ.ΥΠ.Α. Λάρισας στο πλαίσιο υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Δ.ΥΠ.Α. και του Δήμου Τυρνάβου. Το Κέντρο Κοινότητας Τυρνάβου στήριξε το πρόγραμμα συνεργασίας παρέχοντας υπηρεσίες πληροφόρησης στους ωφελούμενους στην έναρξη, κατά την υποβολή των αιτήσεων, αλλά και κατά τη διάρκεια υλοποίησής του καθώς και στη διασύνδεση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.
Το πρόγραμμα κατάρτισης, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ήταν συνολικής διάρκειας 250 ωρών και φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Χριστοδούλειου Βρεφικού Σταθμού Τυρνάβου κατά τις απογευματινές ώρες. Στην τελετή λήξης απονεμήθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης στους καταρτιζόμενους του Κ.Ε.Κ. Δ.ΥΠ.Α. Λάρισας, οι οποίοι ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρόγραμμα και ακολούθησε δεξίωση για τους παρευρισκόμενους πολίτες του Τυρνάβου με εδέσματα και γλυκίσματα, παρασκευασμένα από τους ίδιους και τους εκπαιδευτές τους για τους μικρούς μαθητές και τους γονείς των 3ων Παιδικών Σταθμών Τυρνάβου. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Ιωάννης Κόκουρας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ανδρέας Ξηρομερίσιος, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Γεώργιος Σακούτσιος, ο Διευθυντής του ΚΕΚ ΔΥΠΑ Λάρισας, Δημήτρης Γεράσης, η Προϊσταμένη Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΔΥΠΑ Θεσσαλίας, Κέλλυ Γεροστέργιου, η Εργασιακός Σύμβουλος της ΔΥΠΑ, Λιανού Αναστασία, η Προϊσταμένη και οι εκπαιδευτικοί των Παιδικών – Βρεφικών Σταθμών, καθώς και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας Τυρνάβου. Το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass