«Λευκή Νύχτα» την Παρασκευή

ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2023 13:34

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Ένας επιτυχημένος και δοκιμασμένος θεσμός για τα εμπορικά «δρώμενα» της περιοχής συνεχίζεται και αυτό το καλοκαίρι στην Ελασσόνα, αφού βέβαια προηγήθηκε η επιτυχημένη διοργάνωση του 2022, αλλά και το υποχρεωτικό πρόσφατο «πάγωμα» της διετίας.

Έτσι, ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας, με τη συνεργασία του Δήμου Ελασσόνας και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, διοργανώνει μεθαύριο Παρασκευή 30 Ιουνίου τη «Λευκή Νύχτα». Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα. Με πολλές προσφορές και εκπλήξεις, ενώ δεκάδες δράσεις για μικρούς και μεγάλους θα «απλωθούν» σε όλο το κέντρο της πόλης.
Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Ελασσόνας και το Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας. Σε σχετικό ενημερωτικό του διοργανωτή «οικοδεσπότη» Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας αναφέρουν τα εξής:
«Το πάρτι της «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» στους δρόμους της Ελάσσονας είναι κάθε χρόνο ξεχωριστό και μοναδικό. «ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ». Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε μια εντυπωσιακή βραδιά. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τα μεσάνυχτα. Με πολλές πολλές προσφορές και εκπλήξεις, ενώ δεκάδες δράσεις για μικρούς και μεγάλους θα εκτείνονται σε όλο το κέντρο της πόλης. Διασκεδάζουμε όλοι μαζί σε μια βραδιά αξέχαστη για την πόλη μας. Ατελείωτα happenings με μουσικές σκηνές, κλόουν, ξυλοπόδαρους, facepainting, σαπουνόφουσκες… Με κάθε αγορά ο καταναλωτής μπαίνει σε διαγωνισμό με δώρο επιταγές. Αγοράζω και διασκεδάζω μέχρι αργά το βράδυ!».
Η κλήρωση των δωροεπιταγών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.
Υπενθυμίζεται ότι καλοκαιρινή «Λευκή Νύχτα» της Ελασσόνας ήταν προγραμματισμένη να γίνει πριν 15 ημέρες, αλλά είχε «παγώσει» προσωρινά λόγω του «εθνικού πένθους» για το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass