Μεγαλειώδης η συναυλία της Πέννυς Μπαλτατζή

ΣΤΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2023 13:50

Μία μεγαλειώδης και πλημμυρισμένη από κόσμο συναυλία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Αυγούστου στην πλατεία των Μεσαγγάλων. Η εκπληκτική ερμηνεύτρια με τη μελωδική φωνή κα Πέννυ Μπαλτατζή ξεσήκωσε το κοινό με τη μοναδική εμφάνισή της και τις επιτυχίες της.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Τεμπών, και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος «Με θέα το Αιγαίο». Ήταν ένα μουσικό ταξίδι που περιελάμβανε γνωστές επιτυχίες της ερμηνεύτριας, αλλά και πλούσιο σε μουσικό ρεπερτόριο από ροκ, έντεχνα και ποπ τραγούδια. Η ερμηνεύτρια καθήλωσε το κοινό με τη φωνή της και με την αυθεντικότητά της.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Βασίλειος Πινακάς, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π.Τ. κ. Γιώργος Νικολάου, ο αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο υποψήφιος κ. Νίκος Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων κ. Γιώργος Γελαδάρης και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass