«Πιάστε τα Μολύβια!» στη Ραψάνη

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2023 14:10

Οι αυγουστιάτικες δράσεις του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας – «Ξενώνας Ραψάνης» του Α.Π.Θ. συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς οδεύουμε προς τον Δεκαπενταύγουστο.


Σήμερα και αύριο στις 19:00 στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου Ραψάνης και την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 20:00, στο Μουσείο Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης έχει προσκληθεί η φιλόλογος-συγγραφέας Χαρούλα Αποστολίδου. Αυτή τη φορά, μέσα σε ένα τριήμερο θα κάνει εισαγωγή στη δημιουργική γραφή, με ένα πρόγραμμα με τίτλο «Πιάστε τα Μολύβια!», κυρίως για παιδιά από 13 έως 20 χρονών. «Φέτος, λοιπόν, στη Ραψάνη προτείνουμε να γίνουμε – για λίγο- συγγραφείς. Πώς εμπνέεται το πρόσωπο που γράφει; Πώς ξεκινά να ξεδιπλώνει τις σκέψεις του; Πώς συνεχίζει και πώς τελειώνει ένα κείμενο; Πώς σβήνει όσα πρέπει να σβηστούν; Ελάτε να γνωριστούμε, να επιλέξουμε μαζί τα θέματα γραφής, να γράψουμε και, μετά, να τα παρουσιάσουμε. Ελάτε να εμπνευστούμε και να απελευθερωθούμε! Να ταξιδέψουμε στις λέξεις, τις εικόνες και τα συναισθήματα! Υ.Γ. Δε θα είναι μάθημα Έκθεσης- Έκφρασης!» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass