Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης - αναβάθμισης του ΚΕΠ Τυρνάβου

«ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΟΡΟ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑΝ. ΚΟΚΟΥΡΑΣ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2023 14:35

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης-αναβάθμισης του ΚΕΠ Τυρνάβου και για τον σκοπό αυτό, όπως σημειώνεται από τον Δήμο Τυρνάβου «ενημερώνουμε τους δημότες πως το ΚΕΠ θα παραμείνει κλειστό από 21 Αυγούστου και για δέκα ημέρες.
Υπενθυμίζουμε πως οι εργασίες αυτές έρχονται σε συνέχεια των εργασιών ανακαίνισης στο ΚΕΠ Αμπελώνα. Η υλοποίηση του έργου «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» αφορά τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Πρόκειται για έργο που έχει ενταχθεί στο Σχέδιο «Ελλάδα 2.0» και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Με τον τρόπο αυτό, τα ΚΕΠ θα προσφέρουν ακόμα περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες όχι μόνο προς τους πολίτες, αλλά και προς τις επιχειρήσεις, υποστηρίζοντας έμπρακτα την ανάπτυξη της χώρας.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των ΚΕΠ βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών, αλλά και την αναβάθμιση – αντικατάσταση του υλικοτεχνικού του εξοπλισμού και δη: Την ανακαίνιση με ενιαία εταιρική εικόνα (νέο λογότυπο, χρωματισμοί, παρεμβάσεις για την προσβασιμότητα ΑμεΑ, κλπ). Την προμήθεια για αναβάθμιση/αντικατάσταση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Την προμήθεια για αναβάθμιση/αντικατάσταση εκτυπωτών. Την προμήθεια tablet που θα χρησιμοποιηθούν από τους εργαζόμενους. Την προμήθεια tablet για την αξιολόγηση των υπηρεσιών από τους πολίτες.
Ο Δήμος Τυρνάβου επαναλαμβάνει την πάγια θέση και εντολή του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα για αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου, κάθε διαθέσιμου πόρου προς ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass