«Απορρίπτουμε το πολιτικό ψέμα και την παραπληροφόρηση»

ΤΟΝΙΖΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΖΑΧΑΡΑΚΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2023 16:35

«Εμείς με τους ανθρώπους του Δήμου Τυρνάβου δίπλα μας, συνεχίζουμε απερίσπαστοι την κάθοδό μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές» τονίζει η υποψήφια δήμαρχος Τυρνάβου, Βαρβάρα Ζαχαρακούλη.
Αναλυτικότερα σημειώνει πως «ο Δημόκριτος μας λέει ότι «για τους ανόητους, δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά. Κατ’ εμέ, τουλάχιστον, ως συμφορά ορίζεται η επανεκλογή της νυν διοίκησης του Δήμου μας. Αλλιώς ορίζεται από εκείνους που αρνούνται πεισματικά να συμφωνήσουν με την αλήθεια, δηλαδή με τη διάγνωση της πλήρους αποτυχίας της νυν διοίκησης του Δήμου μας. Συγκεκριμένα, ως συμφορά ορίζουν την απώλεια του δημαρχιακού θώκου από τον νυν Δήμαρχο τον οποίο εμφανίζουν ως εκλεκτό του κυβερνώντος κόμματος (ΝΔ).
Αυτός ο διαφορετικός τρόπος προσέγγισης συνιστά, στην ουσία, το «βρώμικο» αλλιώς διότι εσκεμμένα αγνοούν ότι η ΝΔ δεν δίνει χρίσματα σε υποψήφιους δημάρχους ή πιο σωστά η ΝΔ δεν έχει κανένα όφελος να στηρίξει ανοιχτά έναν υποψήφιο δήμαρχο που φθάρθηκε στην πρώτη κιόλας θητεία του.
Η αλήθεια ή λέγεται ωμή κι ολάκερη ή δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια νοούμενη ως η υπαρκτότητα μιας κατάστασης έχει ως εξής: Η ανεπανόρθωτη βλάβη της νυν διοίκησης του Δήμου Τυρνάβου συνίσταται στην παντελή έλλειψη πρωτοβουλιών και δράσεων που θα οδηγούσαν στη βελτίωση της λειτουργικότητας, της αποτελεσματικότητας και της ποιότητας ζωής του Δήμου με σεβασμό πάντοτε στην ιστορική ταυτότητα, στην πολιτιστική κληρονομιά και στις ανάγκες των συμπολιτών μας. Δεν μπορεί να γίνει λόγος για επιτυχία στην εκμετάλλευση χρηματοδοτικών προγραμμάτων για νέα έργα με μεγάλη απορροφητικότητα των αντίστοιχων κονδυλίων. Ό,τι κι αν παρουσιάσει ως έργο δεν είναι το αποτέλεσμα ενός εμπεριστατωμένου και ώριμου προγραμματισμού.
Ακόμα κι αν εγώ αποσύρω την υποψηφιότητά μου για τον Δήμο Τυρνάβου, ο νυν Δήμαρχος δεν θα κατορθώσει να επιτύχει την επανεκλογή του στο δημαρχιακό αξίωμα, αυτό γιατί από την ώρα που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου έχουν γίνει πολλά που έχουν αλλάξει προς το χειρότερο την εικόνα του Δήμου από άκρου σ’ άκρη.
Για τους πλέον δύσπιστους, μια περιήγηση στα Social Media είναι αρκετή. Σημειώνεται ότι στις εκλογές του 2019 το 50% των ψηφοφόρων ήταν χρήστες του internet. Σήμερα είναι το 96%. Στις εκλογές του 2019 το 35% είχε προφίλ στα Social Media, σήμερα έχει το 78%.
Στους αρνητές της ανωτέρω διάγνωσης, τίθεται, απέναντι στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, το εξής ερώτημα: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αν εγώ συμπράξω με έναν από τους ανθυποψηφίους; Η απάντηση στην ερώτηση αυτή θα μπορούσε να ήταν ως εξής: 100% θα κερδίσουμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές από τον α’ γύρο.
Στον Συνδυασμό «Σύγχρονος Δήμος - Νέοι Ορίζοντες», όλοι δεχόμαστε την καλόπιστη και δίκαιη κριτική που χαρακτηρίζεται από εμπεριστατωμένο λόγο με τεκμηριωμένες προτάσεις για το καλό του τόπου μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όχι για τους εαυτούς μας αλλά γιατί αγαπάμε τον τόπο μας.
Όσο για εκείνους του «βρώμικου» αλλιώς και τα φερέφωνά τους που εμφανίζονται με μοναδικό σκοπό την τοξικότητα στον δημόσιο διάλογο, τους απαντάμε ότι δεν αξίζει στους πολίτες του Δήμου Τυρνάβου μια τέτοιου είδους τακτική.
Απαντάμε: Απορρίπτουμε το πολιτικό και όχι μόνο ψέμα και την παραπληροφόρηση από οπουδήποτε κι αν προέρχονται. Τα αντιμετωπίζουμε με το παρόν κείμενο. Η προσπάθεια να εξυπηρετήσουν τα ατομικά τους συμφέροντα εις βάρος του τόπου μας θα αποτύχει παταγωδώς.
Εμείς με τους ανθρώπους του Δήμου Τυρνάβου δίπλα μας, συνεχίζουμε απερίσπαστοι την κάθοδό μας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, για τη θεμελίωση της αρχής μιας πραγματικά νέας περιόδου για τον Δήμο μας. Συνεχίζουμε πιστοί στις αρχές μας στον δρόμο της αλήθειας, της συνέπειας και της προσφοράς δίπλα στον πολίτη, για τον πολίτη» καταλήγει η κ. Ζαχαρακούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass