Παρούσα στη μάχη των εκλογών η Αριστερή Παρέμβαση

Με υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Λαρισαίο οικοδόμο, Νικ. Ταλαχούπη

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2023 15:41

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή, «θα είναι παρούσα στις μάχες του επόμενου διαστήματος και στις περιφερειακές εκλογές του Οκτώβρη» σημειώνεται από την παράταξη, με υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Λαρισαίο οικοδόμο, Νίκο Ταλαχούπη.
Όπως μεταξύ άλλων τονίζεται από την παράταξη «η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία δομήθηκε και πορεύτηκε ως μια συνειδητή συλλογικότητα ενάντια στο τοπικό κράτος και τους σχεδιασμούς του και όχι ως μια ευκαιριακή «φανέλα» τοπικών παραγόντων, «προσωπικοτήτων» και ευκαιριακών συγκλίσεων.
Η φυσιογνωμία των ανθρώπων μας, ανθρώπων του μεροκάματου, της ανεργίας, της επισφάλειας και της πάλης για την καθημερινή επιβίωση, δεν εμπεριέχει χρηματοδοτικές πηγές, αλλά τη συλλογικότητα, που είναι το μοναδικό μέσο υπέρβασής των όποιων δυσκολιών».
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε. Λάρισας είναι οι εξής: ΓΕΝΗΚΟΜΣΙΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΦΑΝΗΣ), ΓΚΟΓΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΚΟΝΤΕΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΛΙΑΝΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΟΥΛΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΝΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΑΪΤΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΑΚΑΛΗ ΣΤΕΛΛΑ, ΣΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΣΙΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ, ΤΑΛΑΧΟΥΠΗ ΑΣΗΜΙΝΑ, ΤΣΙΑΜΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ, ΧΑΡΧΑΡΙΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass