«Απολύτως ψευδής και άκρως συκοφαντική»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς, Θεόδωρος Ριζούλης απαντά στην υποψήφια δημοτική σύμβουλο, Μαρία Αρβανίτη

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2023 14:15

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς, Θεόδωρος Ριζούλης απαντώντας στην υποψήφια δημοτική σύμβουλο, Μαρία Αρβανίτη αναφέρει τα εξής:
«Σε δημοσίευμα της «Ε» αναφέρεται, ότι η κ. Μαρία Αρβανίτη, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα στην προχθεσινή κατάθεση των συνδυασμών ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Ευρυμενών, με τον συνδυασμό ‘’Αγιά, Ένας Δήμος, Ένα μέλλον”, δεν έδωσε ποτέ συγκατάθεσή της για κάτι τέτοιο».


Η καταγγελία αυτή, μία ημέρα μετά την οριστική υποβολή του συνδυασμού μας την 31η-8-2023, είναι απολύτως ψευδής και άκρως συκοφαντική, τόσο για το σύνολο του Συνδυασμού “Αγιά, Ένας Δήμος, Ένα μέλλον”, όσο για τον ίδιο τον επικεφαλής Θεόδωρο Ριζούλη και για τον καθένα και καθεμιά από τους 200 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, συμβούλους και προέδρους δημοτικών κοινοτήτων, που κάνουμε μια συλλογική προσπάθεια για την αλλαγή στον Δήμο Αγιάς, εντός αδιαπραγμάτευτου αξιακού και ηθικού πλαισίου.
Η κ. Αρβανίτη, για λόγους άγνωστους, μία ημέρα μετά την επίσημη υποβολή του συνδυασμού μας, ψευδώς αναφέρει ότι δήθεν δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της για την υποψηφιότητά της, καταλογίζοντας στον συνδυασμό και στον επικεφαλής ότι δήθεν μετερχόμαστε ανέντιμες μεθόδους κατά την προεκλογική διαδικασία, με σκοπό την πρόκληση ζημίας στον συνδυασμό.
Εύκολα όμως, η ίδια η διαδικασία υποβολής των συνδυασμών και των υποψηφίων, αποδεικνύει το προκλητικό ψεύδος της και την προφανή προσπάθεια σπίλωσης του συνδυασμού μας. Διότι, είναι ανέφικτο να γίνει υποβολή υποψηφιότητας, χωρίς την επικύρωση και έγκρισή της από τον κάθε υποψήφιο, η οποία γίνεται αποκλειστικά και μόνο με χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet εκάστοτε υποψηφίου.
Η κ. Αρβανίτη προφανέστατα και αδιαμφισβήτητα επικύρωσε και ενέκρινε την υποψηφιότητά της, με τη χρήση των προσωπικών της στοιχείων, χωρίς την οποία δεν θα γινόταν υποβολή. Να σημειώσουμε ότι, ακόμη κι αν μετά την επικύρωση τυχόν άλλαζε γνώμη, θα μπορούσε να αναιρέσει η ίδια την επικύρωση μέχρι την 31η-8-2023, όπως είχε δικαίωμα από την ηλεκτρονική διαδικασία. Δεν το έκανε όμως, γιατί επέλεξε να επιδοθεί σε μια μεθοδευμένη πολιτική προσπάθεια συκοφάντησης, την οποία ζητούμε να ανακαλέσει άμεσα, άλλως θα πρέπει να αποδείξει τις ψευδείς αιτιάσεις της ενώπιον των αρμόδιων Αρχών» καταλήγει ο κ. Ριζούλης, επισυνάπτοντας «εικόνες που αποδεικνύουν την αλήθεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass