«Ο δήμαρχος αδιαφορεί για το κοινό καλό»

Υποστηρίζει ο αποπεμφθείς αντιδήμαρχος Τυρνάβου Ανδρέας Γιαννόπουλος

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2023 14:05

Ο κ. Κόκουρας είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την όλη κατάσταση που ο ίδιος δημιούργησε με τη συμπεριφορά και τις πράξεις του, καθώς ουδέποτε θέλησε να προσέλθει σε διάλογο, να ακούσει και  να αξιολογήσει τις απόψεις των υπολοίπων. Λάμβανε και συνεχίζει να λαμβάνει τις αποφάσεις μόνος του και με αποκλειστικό κριτήριο, την αυτοκυριαρχία του αδιαφορώντας για το κοινό καλό του δήμου μας.Αυτό υποστηρίζει ο  δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου και μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού και παιδείας, Ανδρέας Γιαννόπουλος, με αφορμή την απόφαση του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα για την αποπομπή του από τη θέση του Αντιδημάρχου.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωσή του αναφέρει: «Η απόφαση του Δημάρχου Τυρνάβου κ. Ιωάννη Κόκουρα, να με αποπέμψει από τη θέση του Αντιδημάρχου Τυρνάβου, είναι άδικη και ανυπόστατη καθώς στηρίζεται σε προσωπική στοχοποίηση  στο πρόσωπό μου και μόνο. Επειδή, όμως, θέλω να είμαι ξεκάθαρος, τόσο ως προς τους συνδημότες μου, όσο και ως προς τους εκατοντάδες ψηφοφόρους , που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις δημοτικές εκλογές του 2019, οφείλω να δώσω ορισμένες εξηγήσεις, σχετικά με τους λόγους αποπομπής μου, που αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Κόκουρας και ειδικότερα για “προβλήματα στη διοικητική μου συμπεριφορά” και “έλλειψη συνεργατικής διάθεσης”, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.
Βρίσκομαι στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πάνω από 17 χρόνια και ουδέποτε κανείς δεν μου πρόσαψε τέτοια κατηγορία. Αν ο κ. Κόκουρας, θεωρεί πρόβλημα, την παρρησία, την κριτική στα κακώς κείμενα και την αντίθετη άποψη, τότε ναι, ίσως να δημιούργησε πρόβλημα η συμπεριφορά μου. Όμως οι συμπολίτες μου δεν με εξέλεξαν για να είμαι αρεστός στο “κονκλάβιο”, αλλά χρήσιμος στην τοπική κοινωνία.  
Όσον αφορά το συνεργατικό πνεύμα, ο κ. Κόκουρας καλό θα είναι να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να βγει επιτέλους από το Δημαρχείο, ώστε να δει την πραγματικότητα. Ο κ. Κόκουρας είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος για την όλη κατάσταση που ο ίδιος δημιούργησε με τη συμπεριφορά και τις πράξεις του, καθώς ουδέποτε θέλησε να προσέλθει σε διάλογο, να ακούσει και  να αξιολογήσει τις απόψεις των υπολοίπων. Λάμβανε και συνεχίζει να λαμβάνει τις αποφάσεις μόνος του και με αποκλειστικό κριτήριο, την αυτοκυριαρχία του αδιαφορώντας για το κοινό καλό του δήμου μας.
Ειλικρινά λυπάμαι για τον επίλογο ενός ταξιδιού, που ξεκίνησε το 2019 με τους καλύτερους οιωνούς και ο κ. Κόκουρας το μετέτρεψε σε ναυάγιο. Λυπάμαι, γιατί μαζί με πολλούς νυν και πρώην δημοτικούς συμβούλους, μαζί με πολλούς συνυποψηφίους του ψηφοδελτίου της μεγάλης νίκης του 2019 και πολλούς απλούς πολίτες από τον Δήμο Τυρνάβου, δημιουργήσαμε μια μεγάλη οικογένεια και ένα απίστευτα θετικό περιβάλλον για τον κ. Κόκουρα, που δυστυχώς το διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες.
Και όλα τα παραπάνω, αποτελούν και τον λόγο που δεν παραιτήθηκα. Γιατί στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω, ακόμη και όταν όλα μοιάζουν χαμένα. Γιατί έχω μάθει να τιμώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου. Γιατί έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και να προσπαθώ για την ευημερία του τόπου μας μη βάζοντας μπροστά το «ΕΓΩ» αλλά το «ΕΜΕΙΣ», αυτό άλλωστε έχω μάθει να κάνω όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση και θα συνεχίσω να κάνω. Γιατί δεν μπορώ να χαρίσω το “σπίτι μου” στον ενοικιαστή. Η απόφαση του κ. Κόκουρα, αποτελεί τιμή για μένα και την καλύτερη απόδειξη, ότι τίμησα στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου. Καλές εκλογές σε όλους. Εις το επανιδείν…, καταλήγει η δήλωσή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass