«Εγκληματικές πολιτικές ευθύνες»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ Ν.Ε. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΑΑ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2023 13:30

«Ο κύριος Μητσοτάκης, η Κυβέρνηση και η Περιφέρεια έχουν εγκληματικές πολιτικές ευθύνες για την πρωτοφανή οικονομική, κοινωνική και οικολογική καταστροφή στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας» τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι Νομαρχιακές Επιτροπές Θεσσαλίας της Λαϊκής Ενότητας - ΑΑ.


Σημειώνονται, μεταξύ άλλων, πως «τις τελευταίες ημέρες ο λαός της Θεσσαλίας βιώνει μια τεράστια τραγωδία. Μια τραγωδία με απώλειες σε ανθρώπινες ζωές με καταστροφή κόπων μιας ζωής, με την εξαφάνιση ολόκληρων περιοχών κάτω από τα νερά και τις λάσπες.
Οι πολιτικές ευθύνες των κυβερνήσεων, αλλά και των τοπικών αρχών με κύρια ευθύνη της σημερινής Κυβέρνησης και της Περιφέρειας είναι χρόνιες και εγκληματικές. Η ουσιαστικά πλήρης ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων και σχεδίου αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων και κρίσεων από την Πολιτεία οδήγησαν σε αυτήν την ανυπολόγιστη καταστροφή στη Θεσσαλία.
 Ο πλημμύρες με τις τεράστιες ζημίες των προηγούμενων ετών έκρουσαν τον κώδωνα κινδύνου και η Κυβέρνηση αντί να θωρακίσει τη Θεσσαλία, προτίμησε να κάνει αυτό που μόνο ξέρει να κάνει καλά. Να μοιράζει τα δεκάδες εκατομμύρια που προοριζόταν για αντιπλημμυρικά έργα και έργα υποδομής σε ελάχιστους, γνωστούς ολιγάρχες και φίλους της, αδιαφορώντας για τον σχεδιασμό και την αποτελεσματικότητά τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass