Αγνοείται 25χρονος κτηνοτρόφος

ΑΠΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ ΣΕ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΡΥΕΣ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2023 13:20
Από ζημιές σε ποιμνιοστάσιο στο Κιτίκι Φαρσάλων Από ζημιές σε ποιμνιοστάσιο στο Κιτίκι Φαρσάλων

Ένας 25χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος εργαζόταν ως βοηθός κτηνοτρόφου σε ποιμνιοστάσιο στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ έξω από τη Νίκαια, είναι ο πρώτος αγνοούμενος στον Νομό Λάρισας από την κακοκαιρία «Daniel».


Ο 25χρονος αγνοείται από τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου, όταν χείμαρρος κατέστρεψε την κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή «Δεκάρια», παρασύροντας ζώα, ζωοτροφές, μηχανήματα, αλλά και -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- το τροχόσπιτο στο οποίο διέμενε ο 25χρονος, ο οποίος έκτοτε αγνοείται. Αν και σύμφωνα με μαρτυρία ομοεθνή, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει προτού παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.
Ο 25χρονος, η εξαφάνιση του οποίου αναφέρθηκε προχθές το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ, εργαζόταν από τα τέλη περασμένου Ιουλίου ως βοηθός κτηνοτρόφος σε κτηνοτροφική μονάδα 50χρονης στην αγροτική περιοχή «Δεκάρια» των Νέων Καρυών.
Στον νεαρό αλλοδαπό για τη στέγασή του είχε διατεθεί ένα τροχόσπιτο που βρισκόταν έξω από την κτηνοτροφική μονάδα. Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΛ.ΑΣ., η 50χρονη ιδιοκτήτρια της κτηνοτροφικής μονάδας ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η κακοκαιρία και ανησυχώντας για τις επιπτώσεις, η ίδια επικοινώνησε με ομοεθνή φίλο του αγνοούμενου, ο οποίος την πληροφόρησε ότι στη μονάδα της δημιουργούταν πρόβλημα με την υπερχείλιση των νερών και πως ο 25χρονος για να προφυλαχθεί θα μετακινούταν σε γειτονικό ποιμνιοστάσιο. Η 50χρονη δήλωσε στην Αστυνομία ότι λίγη ώρα αργότερα, στις 2 τα ξημερώματα, πήγε με τον σύζυγό της στην κτηνοτροφική της μονάδα για να διαπιστώσει πως ο χείμαρρος κατέστρεψε ολοσχερώς την κτηνοτροφικής της μονάδα, με τα ορμητικά νερά να έχουν παρασύρει το τροχόσπιτο στο οποίο διέμενε ο 25χρονος, όπως παρέσυραν, ζώα, ζωοτροφές και μηχανήματα.
Να σημειωθεί πως ο 25χρονος βρίσκεται στη χώρα μας νόμιμα, καθώς από τις 24 Μαΐου 2023 έχει υποβάλει αίτηση στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας για άδεια διαμονής παρέχοντας εξαρτημένη εργασία.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass