«Η «Νέα Δύναμη» είναι ο μόνος συνδυασμός που ενώνει»

Τόνισε σε ομιλίες του σε κοινότητες ο δήμαρχος Τεμπών, και εκ νέου υποψήφιος Γ. Μανώλης

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2023 11:47

Σταθμοί της περιοδείας του δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη ήταν η Γυρτώνη, η Ιτέα, ο Ευαγγελισμός και το Κυψελοχώρι.
Ο κ. Μανώλης συνοδευόταν από τους Αντιδημάρχους και τους υποψήφιους τοπικούς συμβούλους.
Στο πλαίσιο της ομιλίας του και απευθυνόμενος στο κοινό που παρευρέθηκε να ακούσει την ομιλία του, αναφέρθηκε στον Συνδυασμό «Νέα Δύναμη» και τόνισε ότι «είναι ο μόνος Συνδυασμός που ενώνει τον κόσμο και δεν κάνει διακρίσεις. Είναι ίσος προς όλους τους δημότες και το κυριότερο είναι ότι δεν καλλιεργεί φρούδες ελπίδες στους δημότες, μιλάει πάντα κατάματα στον πολίτη και συνεχίζει αξιοπρεπώς το έργο του Δήμου, προσπαθώντας ακόμη να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα της προηγούμενης δημοτικής Αρχής, η οποία έχει το θάρρος ακόμη και τώρα να διεκδικεί τον Δήμο Τεμπών, όντας ανίκανη να ανταποκριθεί στα αιτήματα και τις απαιτήσεις των δημοτών, ανίκανη να υλοποιήσει και να ολοκληρώσει τα έργα».
Ο Δήμαρχος Τεμπών αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της τετραετίας, και ανέλυσε διεξοδικά το πρόγραμμα για την επόμενη πενταετία.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις ομιλίες και οι πολίτες είχαν την ευκαιρία και πάλι να εκφράσουν τις επιθυμίες και τα οράματά τους για τον Δήμο Τεμπών.
Ο κ. Μανώλης, ζήτησε από τους πολίτες να του δώσουν ακόμη μία ευκαιρία, ακόμη μία ψήφο εμπιστοσύνης, ώστε να ολοκληρώσει το έργο του και να πραγματοποιήσει πολλά και καινοτόμα έργα, ώστε να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη ζωή των δημοτών.
Τέλος, τόνισε ότι «παρά τις αντίξοες συνθήκες που βίωσε ο Δήμος Τεμπών αυτή την τετραετία, η παρούσα δημοτική Αρχή, έχει καταφέρει να υλοποιήσει σχεδόν το 100% των δεσμεύσεων που είχε απέναντι στους δημότες για αυτή την τετραετία και συνεχίζει δυναμικά, συμπορευόμενη πλάι-πλάι με τους Δημότες!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass