Επεκτείνεται το δίκτυο αερίου στο Δήμο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2014 20:59 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:47

 

Συνάντηση  πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Κιλελέρ κ. Θανάση Νασιακόπουλου και του Διευθυντή Εμπορικών Δραστηριοτήτων, Εξωτερικών Σχέσεων & Ρυθμιστικών Υποθέσεων της ΕΠΑ Θεσσαλίας κ. Λεωνίδα Μπακούρα στον χώρο του Δημαρχείου Κιλελέρ.  Σκοπός της συνάντησης  ήταν η ενημέρωση του Δημάρχου για την πορεία και τη δραστηριότητα της εταιρείας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νίκαιας. Σύμφωνα με τα στοιχεία, που παρουσίασε ο κ.  Μπακούρας, η ΕΠΑ Θεσσαλίας συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου διανομής Φυσικού Αερίου, έχοντας ήδη κατασκευάσει 12,1 km δικτύου χαμηλής πίεσης, τροφοδοτώντας  από το 2013 το αστικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας (Οικισμός Νίκαιας) του Δήμου Κιλελέρ, εξυπηρετώντας μεγάλο μέρος των κατοίκων του Οικισμού. Η επέκταση του δικτύου θα συνεχιστεί σύμφωνα με τις αιτήσεις και το ενδιαφέρον των πολιτών του Δήμου . Ο δήμαρχος από την πλευρά του πρότεινε την επέκταση του δικτύου και σε άλλα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Κιλελέρ. Επίσης ενημερώθηκε για την μέθοδο συμπιεσμένου αερίου (CNG)  για την τροφοδοσία απομακρυσμένων περιοχών .

Επιπλέον, ο κ. Μπακούρας αναφέρθηκε στην  τιμή του φυσικού αερίου για την τρέχουσα χειμερινή περίοδο η οποία αναμένεται να  είναι σημαντικά μειωμένη σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και προβλέπεται να κυμανθεί στα 0,68-0,70 €/Nm3. Τέλος ο κ. Μπακούρας ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο Κιλελέρ καλή επιτυχία στα καθήκοντα του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα συνεχιστεί η άριστη και εποικοδομητική συνεργασία των δύο μερών, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών της Νίκαιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass