Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2023 8:05

Αιμοδοσία αλληλεγγύης σήμερα στην Τσαριτσάνη

Αιμοδοσία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, οργανώνει, η Επιτροπή της Τράπεζας Αίματος Τσαριτσάνης, σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στην αίθουσα της Κοινότητας Τσαριτσάνης, από τις 9 π.μ. έως τις 13.00.

Σε μήνυμά της η Τράπεζα Αίματος Τσαριτσάνης, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής και σημειώνει: «Προσκαλούνται όλοι οι εθελοντές Αιμοδότες, με την κάρτα αιμοδοσίας και παρέα μ’ έναν φίλο/-η, υποψήφιο/-α, εθελοντή/-ντρια, να δώσουν αίμα, να δώσουν ζωή για τους συνανθρώπους που το’ χουν ανάγκη.
Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή, ιδιαίτερα, τώρα. Δείχνουμε έμπρακτα ανθρωπιά και αλληλεγγύη».

 

Τιμούνται πεσόντες από τα ναζιστικά στρατεύματα
Σήμερα σε Γαλήνη και Πλατύκαμπο

Εκδηλώσεις για την 80ή επέτειο από την εκτέλεση δημοτών της Γαλήνης και του Πλατυκάμπου, από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου.
Θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στους Ιερούς Ναούς Αγίου Αθανασίου και Αγίου Χαραλάμπους, τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στις 10:30 στο Ηρώο πεσόντων στη Γαλήνη και στη συνέχεια, στις 11:30, θα τελεσθεί τρισάγιο και θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο πεσόντων στο πάρκο Εθνικής Αντίστασης στον Πλατύκαμπο.

 

Εκλογές στον Σύλλογο  Παραλίων Καρίτσας

Σήμερα στην Πλατιά Άμμο

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Εξωραϊστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Παραλίων Καρίτσας σήμερα Κυριακή και ώρα 11 π.μ. στην ταβέρνα «Πλατύς» στην παραλία της Πλατιάς Άμμου Καρίτσας, του Δήμου Αγιάς.
Στη συνέλευση θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα μέλη του Συλλόγου που έφυγαν από τη ζωή, ενώ θα την απασχολήσουν τα εξής θέματα: Απολογισμός δράσης 2019-2023. Οικονομικός απολογισμός. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
Ενός λεπτού σιγή για τα μέλη του Συλλόγου που έφυγαν από τη ζωή. Βραβεύσεις μελών και φίλων για την προσφορά τους στο Σύλλογο. Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

 

Εκλογές στον Σύλλογο «Φιλότης»

Ο Ανθρωπιστικός -Περιβαλλοντικός Σύλλογος «Φιλότης», θα πραγματοποιήσει εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου τις ώρες 18.00 -20.00μμ στο αίθριο του «Φρουρίου» Λάρισας. Πριν τη διεξαγωγή των εκλογών θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνέλευση των μελών του.

 

Αγιασμός και ομιλία στη ΓΕΧΑ

Σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, θα τελέσει στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α. (οδός Μανδηλαρά 14), τον αγιασμό για τη νέα κατηχητική χρονιά και στη συνέχεια θα μιλήσει με επίκαιρο θέμα.
Την εκδήλωση οργανώνει η Πανελλήνια Ενωση Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή».

 

Εκλογές στον Σύλλογο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας

Αρχαιρεσίες θα διενεργηθούν στον Σύλλογο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λάρισας και Περιχώρων από σήμερα Κυριακή 22 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και θα συνεχιστούν τη Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Οκτωβρίου από 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου από 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Οι εκλογές θα διενεργηθούν στην ισόγεια αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44) και είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass