Σήμερα η αποκαλυπτήρια τελετή εκθεσιακού αεροσκάφους F-4E

Στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας

Δημοσίευση: 05 Νοε 2023 7:25

Σήμερα Κυριακή 5 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο πλαίσιο του πενθήμερου εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, πρόκειται να πραγματοποιηθεί αποκαλυπτήρια τελετή του εκθεσιακού αεροσκάφους F-4E, στον προαύλειο χώρο του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας.

Στην τελετή θα παρευρεθούν, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας, Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, απόστρατοι και υπηρετήσαντες κληρωτοί σε αεροσκάφη F-4.
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού η 110 Πτέρυγα Μάχης είναι ανοιχτή για το κοινό από χθες έως και την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, από 09:00 έως 17:00. Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου από 11:15 έως 17:00.
Επίσης ο χώρος Ιστορικών Εκθεμάτων του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας «Μορφές Αεροπορικού Πνεύματος» λειτουργεί για το κοινό από χθες Σάββατο έως και την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, από 09:00 έως 17:00. Λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας. Ειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass