Υποδοχή λειψάνων στον Άγιο Γεώργιο Κιλελέρ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2014 16:41 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:51

 

Τα ιερά λείψανα του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου και της Αγίας Παρασκευής υποδέχεται αύριο Κυριακή ο ενοριακός ναός του Αγίου Γεωργίου του ομώνυμου χωριού του Δήμου Κιλελέρ, στο πλαίσιο του εορτασμού της ανακομιδής των λειψάνων του αγίου. Το πρόγραμμα του εορτασμού έχει ως ακολούθως:

Κυριακή 5:30 μ.μ.: Πανηγυρική υποδοχή των ιερών λειψάνων του Αγίου Γεωργίου από την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του Εν Ολύμπω, καθώς και της Αγίας Παρασκευής από το ομώνυμο χωριό του Δήμου Κιλελέρ. Ακολουθεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Τιμές κατά τη διάρκεια της λαμπρής υποδοχής των χαριτόβρυτων αγίων λειψάνων θα αποδώσει η Φιλαρμονική του Δήμου Κιλελέρ. Στο πλαίσιο του εορτασμού ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Γεωργίου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Κιλελέρ, διοργανώνει μουσική βραδιά στο καφενείο του χωριού με τη ‘Θεσσαλική Ορχήστρα Λάρισας’ και τη συμμετοχή των χορευτικών τμημάτων Αγίου Γεωργίου-Κυπαρίσσου.

Δευτέρα, 7:30 π.μ.: Πανηγυρικός όρθρος και στη συνέχεια η τέλεση της θείας λειτουργίας μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Παράλληλα στον ιερό ναό θα βρίσκεται προς προσκύνηση τμήμα των ιερών αμφίων του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου καθώς και η εικόνα της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass