Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 11 Νοε 2023 8:00

Απολογισμός ΕΔΥΘΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΕΩΤΕΕ

Συνάντηση των μελών και των φίλων που στηρίζουν την προσπάθεια της Επιτροπής Διεκδίκησης επίλυσης Υδατικού προβλήματος Θεσσαλίας (Ε.Δ.Υ.ΘΕ.), θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 11.00 π.μ στη Λάρισα (αίθουσα συγκεντρώσεων ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας, οδός Καψούρη 4).

Στη συνάντηση θα παρουσιαστεί ο απολογισμός των ενεργειών και της δράσης της ΕΔΥΘΕ από τη συγκρότησή της έως σήμερα και θα ακολουθήσει εισήγηση και συζήτηση σχετικά με την παραπέρα δραστηριοποίηση της Επιτροπής, την επικαιροποίηση του διεκδικητικού της πλαισίου και τις ενέργειές της στην αμέσως επόμενη περίοδο, ιδιαίτερα ενόψει των διεργασιών για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες. Θα συζητηθούν επίσης και οι θέσεις της Ε.Δ.Υ.ΘΕ. κατά την αναμενομένη διαβούλευση σχετικά με τη 2η αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Υδάτων (ΣΔΛΑΠ), των οποίων η επίσημη παρουσίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός του Νοεμβρίου.

 

Κινητοποίηση πλημμυροπαθών στον Αγιο Θωμά

Αύριο, Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, οι πλημμυροπαθείς της συνοικίας Αγίου Θωμά και Φιλιππούπολης θα προβούν σε παράσταση διαμαρτυρίας με τον συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Λάρισας-Ιωαννίνων στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών Αγίου Θωμά.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Πληγέντων Αγίου Θωμά και Φιλιππούπουλης «Καλούμε τους συνδημότες μας που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες να είναι στο πλευρό μας. Διεκδικούμε αποζημίωση στο 100% των ζημιών που έχουν υποστεί οι περιουσίες μας χωρίς εξαιρέσεις».


Τιμούν τον προστάτη Απ. Φίλιππο

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Συνεργείων Ν. Λάρισας τιμά τον προστάτη του Απόστολο Φίλιππο με αρτοκλασία και επιμνημόσυνη δέηση για τους αποθανόντες συναδέλφους. Έτσι, καλεί τα μέλη του και τους συνταξιούχους συναδέλφους τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας (1ο χιλ. Π.Ε.Ο. Λάρισας - Αθηνών). Λόγω της συνεχιζόμενης δραματικής κατάστασης που επικρατεί στον νομό μας το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει τη δεξίωση στα γραφεία του συλλόγου και το ποσό αυτό που θα διέθετε για τη δεξίωση να το διαθέσει στους πλημμυροπαθείς συναδέλφους.

 

Ομιλία στη ΓΕΧΑ
Αύριο Κυριακή και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα της Γ.Ε.Χ.Α., οδός Μανδηλαρά 14, θα γίνει ομιλία και προβολή από τον Μητροπολίτη Κινσάσας του Κονγκό της Αφρικής κ. Θεοδόσιο με θέμα: Πτυχές της Ιεραποστολής στην Ιερά Μητρόπολη Κινσάσας.  Την εκδήλωση οργανώνει το Τμήμα Λάρισας της Πανελλήνιας Ενωσης Γονέων «Η χριστιανική αγωγή».

 

Γενική Συνέλευση Αγιωργητών
Την ετήσια Γενική Συνέλευσή τους πραγματοποιούν σήμερα τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λαρισαίων Αγιωργητών ν. Καρδίτσας. Η συνέλευση θα γίνει στις 11 το πρωί στα γραφεία τους (Βενιζέλου 153) με θέματα που αφορούν στον Σύλλογο και τα πεπραγμένα της. Η διοίκηση λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων και των αποφάσεων που θα κληθεί να λάβει, καλεί όλα τα μέλη και ιδίως τους νέους και νέες, να παραστούν στη συνέλευση. 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass